Volg HSV Hoek op social media:

Supporters

De supportersvereniging De Purperen Hei is opgericht in augustus 1983 en heeft tot doel het steunen van de voetbalvereniging HSV Hoek in alle opzichten. Dit wordt gedaan door giften in natura, zoals voetbaltassen voor de jeugdleden, jacks, ballen, geluid en bijdragen aan de accommodatie, etc.

De supportersvereniging bestaat uit een bestuur van zes personen en er zijn bijan tweehonderd donateurs. Lid worden kost € 15,00 per seizoen. Twee maal per jaar, in maart en november, wordt er voor de leden en andere belangstellenden een Bingoavond gehouden waarbij de hoofdprijs ligt tussen de € 250, - en € 300, -. Ook worden er bij voldoende deelname busreizen georganiseerd naar uitwedstrijden.

Om dit allemaal te bekostigen wordt er op de tweede maandag van de maand in het dorp oud papier opgehaald door de papierploeg. Buiten dit oud papier wordt er na de thuiswedstrijden in de kantine Rad van Avontuur gedraaid, waarbij de belangstelling altijd erg groot is.

Leden van de Purperen Hei krijgen bij bekerwedstrijden voor de KNVB- of districtsbeker korting op de toegang voor deze wedstrijden.

Verder organiseert De Purperen Hei de Franky Standaert Cup. Aan het eind van het seizoen worden de drie beste spelers van het afgelopen seizoen gekozen. Deze spelers worden in het zonnetje gezet.

Voor attributen zoals minishirts, shawls, minivaantjes, paraplu's, mutsen en andere attributen kan men ook bij De Purperen Hei terecht.

Tevens is de vlaggenparade bij de opkomst van het eerste team bij de thuiswedstrijden een initiatief van de Purperen Hei in samenwerking met de jeugd.

Het huidige bestuur van "De Purperen Hei" bestaat uit:

Voorzitter: Jan Mieras
Secretaris: Micha Deij
Penningmeester: Marie Claire Doolaard
Leden: Erwin van Hoorn, Johnny de Ritter en Melvin Snoeck

De Purperen Hei is via het e-mail adres purperen.hei@zeelandnet.nl te bereiken.

Nieuws overzicht Purperen Hei

Naar het nieuwsarchief