Nipte verliespartij Hoek 4 uit bij FC Axel 4

16-02-2019 20:43 Axel

Geplaats door Jesper Segers in Hoek 4

Nadat de thuiswedstrijd tegen Axel kansloos werd verloren met ruime cijfers, had Hoek 4 iets recht te zetten.

Hoek had wederom de beschikking over een ruime selectie van 16(!) man. De grootste verrassing in de opstelling van Hoek 4 was toch dat Tijn Verduijn nog steeds onder de lat stond. Vele selectieleden hielden toch rekening met een tussentijdse transfer nadat onze keeper landelijk nieuws was na zijn optreden tegen Kloetinge 7.

Gelukkig bleek de clubliefde groter dan verwacht en bleef Tijn loyaal aan Hoek 4.

Hoek begon zeer scherp aan de wedstrijd. De thuisploeg, tevens de nummer 2, ontsnapte een aantal keer aan een achterstand.

Goallie Tijn verrichte nog een aantal keer een goede redding.

Hoek ging voor de derde maal op rij de kleedkamer in met een gelijke stand in de rust, 0-0.

Na de rust hield Hoek lang stand maar knapte het toch na zo'n 20 minuten.

Nadat de bal in de kluts voor de goal bleef hangen, tikte Axel gemakkelijk binnen.

Hoek zette vervolgens alles op alles. Er werden enkele aanvallende wissels verricht door Rens Verhelst en Gideon Meijers op het middenveld in te brengen. Dit resulteerde echter niet in de gelijkmaker. In de blessuretijd schoof Axel 4 in de counter de 2-0 toch achter Tijn Verduijn binnen.

In de 3e helft werd de wedstrijd nog eens 'hoek 4 waardig' nabesproken. Tevens mochten we eerst nog onze blauw-witte tenues een keer goed uitgekloppen nadat we de zandbak, genaamd 'veld 2', waren uitgestapt.

De uitslag kwam voor Hoek 4 als een koude douche. Het harde werken werd wederom niet beloond. Vervolgens werden we nog eens letterlijk getrakteerd op een koude douche in de kleedkamer(!).

Hoek 4 gaat met een opgeheven hoofd de resterende wedstrijden tegemoet. Voordat deze wedstrijden afgewerkt zullen worden zal er eerst nog genoten mogen worden van twee voetbalvrije weekenden.

Ruststand; 0-0

Eindstand; 0-2