Het was zaterdag vroeg aan de bak voor Hoek 2 tegen FC Axel 2, ivm het gelijktijdig thuispelen met Hoek 1 werd de wedstrijd om 11.30 aangevangen. Het heeft niet de voorkeur bij Hoek maar zo konden vanuit Hoek 1 Levi Mombarg en Thomas van Renterghem wel weer wat speelminuten maken.

Vooraf het bekende verhaal bij FC Axel 2 getraind door Piet de Vries(ex Hoek 2), weinig spelers, op stap geweest etc etc, toch toonden de spelers in het veld dat ze er wat van wilden maken. De thuisploeg zette de bezoekers onder druk waardoor FC Axel 2 niet of amper over de middenlijn kwam. Echter de 1e keer dat ze de middenlijn over kwamen halfverwege de 1e helft was het wel gewoon raak, 0-1.

Hoek 2 probeerde wel, had ook wat kansjes maar het zag er vanaf de zijlijn allemaal wat ongeinspireerd uit. Vlak voor rust moest Hoek 2 doelman Rick Ottjes zijn talenten nog aanspreken bij de 2e keer dat FC Axel 2 over de middenlijn om een verdubbeling van de achterstand te voorkomen.

Na rust herstelde Hoek 2 de opgelopen achterstand, de 1-1 kwam op naam van Wesley Mieras na een afgemeten steekpass van Sander de Haas omspeelde Mieras de doelman en tekende voor de gelijkmaker.

De 2-1 kwam op naam van Jelle Slabbekoorn die met een fraaie volley Hoek 2 op voorsprong zette. De 3-1 kwam op naam van Jari de Jonge die een afgemeten voorzet van Wesley Mieras tegen de touwen schoot.

Zo boekte Hoek 2 zonder al te groots te spelen wel een verdiende overwinning maar zal het volgende week toch anders moeten als de competitieopening op het programma staat. Oranje Wit 2 altijd een ploeg die in de top van de Reserve Hoofdklas acteerd is van een iets ander niveau waartegen een gehele wedstrijd volle concentratie is gewenst.