Hoek promoveert naar de derde divisie

11-06-2018 19:54 Hoek

Geplaats door Patricia Maljaars in Hoek 1

Na een lang en slopend seizoen moest Hoek zich afgelopen zaterdag nog één keer opladen voor misschien wel DE wedstrijd van het seizoen.

Hoek creëerde dinsdag een prima uitgangspositie door in Amsterdam te winnen van Ajax, 1-3. Kon Hoek het deze middag afmaken in eigen huis?

Een groter contrast kon er vandaag niet zijn, het veld werd betreden tussen een haag van vlaggen, spandoeken, vuurwerk en een massa aan geluid tot aanmoedigen van de mannen. Maar nog voor de wedstrijd kon beginnen werd er met respect stilgestaan bij het overlijden van oud-penningmeester Leo Breepoel. Zoveel herrie dat er bij de opkomst was, zo oorverdovend stil was het nu die ene minuut. Met rouwbanden om werd de wedstrijd  begonnen.

Alle indrukken en de spanning op de benen waren misschien wel de reden waarom Hoek al snel achter stond met 0-2. Het zal toch niet he? Hoek dat dit seizoen al meerdere malen de rug wist te rechten, stroopte ook nu de mouwen op. Op een sportieve manier knokte het zich terug. Door een doelpunt van Bram Leroy werd het 1-2. Wat nu, met deze stand is de promotie een feit maar winnen is ook leuk. Hoek deed er alles aan maar een lang en zwaar seizoen eiste vandaag zijn tol. Iedereen was blij dat de scheidsrechter eindelijk affloot. Ookal werd er vandaag met 1-2 verloren daar maakt niemand zich meer druk om. HOEK PROMOVEERT en dat is het allerbelangrijkste. DOEL BEHAALT!

Met een rondrit op een openbus en een prachtig feestje in café De Molenhoek mogen de spelers van Hoek genieten van een korte vakantie. De spelers die ook volgend seizoen het shirt van HSV Hoek dragen zullen zich 14 juli weer moeten melden. De spelers die komend seizoen niet meer te zien zijn op Denoek wensen wij veel succes bij hun nieuwe club.

Opstelling: Jordi de Jonghe; Fabian Wilson, Stef de Backer, Kim van den Bergh, Zinho Chergui (80. Brian van Hoorn); Aaron Verwilligen, Rik Impens (64. Birgen Martens), Reguillo Vandepitte; Bram Leroy, Sidy Ceesay en Ruben Besuyen (46. Thomas van Renterghem).

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op Google Plus

Nieuws overzicht Hoek 1

Naar het nieuwsarchief