Hoek begint de nacompetitie met een overwinning.

29-05-2018 23:47

Geplaats door Patricia Maljaars in Hoek 1

Deze avond kwam Spijkenisse, de nummer 16 uit de Derde Divisie, op bezoek.

Hoek wil graag promoveren en spaarde afgelopen weekend een aantal spelers met pijntjes en spelers die op scherp stonden voor een schorsing. Bij Spijkenisse konden spelers niet gespaard worden, afgelopen zaterdag moest Spijkenisse nog alles geven om niet rechtstreeks te degraderen.

Hoek begon fel, maakte het spel en kreeg kansen. In de 20st minuut maakte Sidy Ceesay de 0-1, wat later het enige en dus winnende doelpunt bleek te zijn. Kansen werden er nog wel gecreëerd maar er werd niet meer gescoord.

Hoek reist komende zaterdag af naar Spijkenisse, de wedstrijd staat gepland om 14.30 uur op sportpark Jaap Riedijk. Door de 1-0 overwinning heeft Hoek genoeg aan een gelijkspel om de volgende ronde van de nacompetitie te halen.

 

Scoreverloop:

0-1 Sidy Ceesay (20)

Opstelling Hoek
Jordi de Jonghe, Fabian Wilson, Stef de Backer, Kim van den Bergh, Zinho Chergui, Aaron Verwilligen, Reguillio Vandepitte, Rik Impens (Titas Vitukynas/75), Bram Leroy, Daniel Akindayini (Sascha Beshliaha/61), Sidy Ceesay

 

Bijzonderheden: zowel Rik Impens als Daniel Akindayini hebben het veld geblesseerd moeten verlaten, of beide spelers er komende zaterdag bij zullen zijn is dus nog onduidelijk.

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op Google Plus

Nieuws overzicht Hoek 1

Naar het nieuwsarchief