Met het motto "MEE DOEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN" stonden jong en oud verdeeld over 8 teams (buurten/wijken) om 10.15 uur klaar om er aan te beginnen. De ene iets frisser dan de ander maar ach.. wat maakt het uit. Jongens, meisjes, mannen, vrouwen met of zonder voetbaltalent iedereen uit Hoek was welkom. Scheenbeschermers werden voorgebonden en voetbalschoenen gestrikt op naar de overwinning.

Na eerst de poulefase te hebben doorlopen werden er nog plaatsingswedstrijden gespeeld, met als uiteindelijke winnaar BLOEMENBUURT 1.

Op de markt bij Café De Molenhoek werd er verzameld voor de prijsuitreiking. Voor alle deelnemers was er een medaille als aandenken aan hopelijk voor iedereen een leuke dag.

Gefeliciteerd BLOEMENBUURT 1 jullie mogen je een heel jaar de beste voetbalbuurt van Hoek noemen.

 

 

Bedankt Stichting De Hoeksefeesten als overkoepelende organisatie en sponsor van de prijzen, HSV Hoek om jullie sportpark ter beschikking te stellen en kantine te openen, EHBO Hoek Nelly Hendrikse voor de goede zorg en niet te vergeten alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om het toernooi door te laten gaan.