Met regen, hagel en veel wind waren de weersomstandigheden zeker niet in het voordeel voor Hoek. Hoek dat gewends is aan een mooi kunstgrasveld waar mooi combinatie voetbal mogelijk is, moest vandaag op een steeds zwaarder wordend veld hard werken.

 

Hard werken was vandaag niet voldoende om de 3 punten mee terug te nemen naar Denoek. Uit een counter kwam Nootdorp in blessuretijd van de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Een ideale situatie voor Nootdorp. Met zijn allen de voorsprong verdedigen en met een counter wel zien of er nog meer in zit. Door het met man en macht verdedigen van Nootdorp werden de ruimtes kleiner en werd het voor Hoek nog moeilijker om te scoren. Wat Hoek ook probeerde elke keer zat er wel een verdediger, doelpaal, een polletje of een doelman tussen. Nootdorp wist niet meer uit een counter te scoren waardoor de 1-0 op het scorebord bleef staan.

 

Opstelling:

Jordi de Jonghe; Fabian Wilson, Stef de Backer, Kim van den Bergh, Thomas van Renterghem (87. Sacha Besliaha; Aaron Verwilligen, Reguillo Vandepitte, Birgen Martens (68. Titas Vitukynas), Rik Impens; Sidy Ceesay, Bram Leroy (75. Douwe Zeegers).