Volg HSV Hoek op social media:

Hoek 4 verslaat ST Nieuwdorp / Patrijzen 3

16-02-2020 14:27 Veld 2, Hoek

Geplaats door Jesper Segers in Hoek 4

Nadat 't vierde vorige week kansloos ten onderging in en tegen Cadzand 2 (5-0) stond vandaag het één plaats hoger geclasseerde ST Nieuwdorp / Patrijzen 3 op het programma.

Klokslag half 3 gaf scheidsrechter, Jan Vergouwe, het startsein op veld 2. Waar beide teams nog niks hadden gecreeërd stond na 10 minuten een speler van Nieuwdorp/Patrijzen vogelvrij en schoot de openingstreffer binnen achter goalie Tijn Verduijn.

Hoek 4 bewaarde de rust en herpakte zich. Nadat kansen werden gecreeërd wist Hoek 4 de trekker nog niet over te halen. Enkele minuten later volgde de gelijkmaker op naam van Yannick van de Velde. Hoek 4 is terug in de wedstrijd. Youri van Leuven, nummer twee in het Gouden bal klassement, wist op onberispelijke wijze de 2-1 binnen te schieten met een bal van dertig meter in de kruising. Youri wist hier de voorsprong te realiseren voor de thuisploeg maar wist ook dat hij weer gedeeltelijk bovenaanstond in het Gouden bal klassement.

Vlak voor rust vergrote Hoek de voorsprong nog dankzij Yannick. Ruststand 3-1

Na de rust heeft Hoek 4 de wedstrijd volwassen uitgespeeld en de drie punten weten te behouden op Sportpark Denoek. Hoek 4 heeft hiermee negen punten weten te bereiken. Bij onze aanvoerder, Jordi Overbeeke, begon het al te kriebelen nu we dus bijna 10 (ja Jordi........TIEN, TIEN, TIEN, TIEN, TIEN) punten hebben behaald dit seizoen.

Jordi zal hier samen met zijn teamgenoten nog wel minimaal twee weken op moeten wachten. Door prestatieverlof is Hoek 4 volgende week vrij en zal de zaterdag daarop Borssele 1 op bezoek krijgen op Sportpark Denoek.