Volg HSV Hoek op social media:

Winnaar Buurtvoetbal 2019, Moraleniehof 1

27-04-2019 15:09

Geplaats door Patricia Maljaars in Overige

Koningsdag, een dag om tradities in ere te houden. Zo ook op Hoek, om 10.15 uur werden de eerste wedstrijden in gang gefloten.

Het was vooraf nog even spannend zouden er genoeg teams zijn nu Koningsdag echt midden in de schoolvakantie valt? Schouders werden er ondergezet,"we gaan het gewoon proberen, een Koningsdag zonder Buurtvoetbal kan toch niet?"

Met als motto "MEE DOEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN" stonden jong en oud verdeeld over 8!! teams (buurten/wijken) om 10.15 uur klaar om er aan te beginnen. De ene iets frisser dan de ander maar ach.. wat maakt het uit. Jongens, meisjes, mannen, vrouwen met of zonder voetbaltalent iedereen uit Hoek was welkom. Scheenbeschermers werden voorgebonden en voetbalschoenen gestrikt, op naar de overwinning!!

De 8 teams werden verdeeld over 2 poules. De strijd brak los want na de poulefase stonden er nog heuse finales op het programma. Ookal is "meedoen belangrijker dan winnen" niemand wil laatste worden. De finale ging uiteindelijk tussen Bloemenbuurt 3 en Moraleniehof 1 Met als uiteindelijke winnaar Moraleniehof 1.

 

Gefeliciteerd Moraleniehof 1  jullie mogen je een heel jaar de beste voetbalbuurt van Hoek noemen.

 

Dank aan alle spelers voor jullie fanatieke maar sportieve inzet, jullie hebben met trots jullie buurt verdedigd. Hopelijk tot volgend jaar.

Bedankt Stichting De Hoeksefeesten als overkoepelende organisatie en sponsor van de prijzen, HSV Hoek om jullie sportpark ter beschikking te stellen en kantine te openen, EHBO Hoek Nelly Hendrikse voor de goede zorg en niet te vergeten alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om het toernooi door te laten gaan.

 

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op Twitter

Nieuws overzicht Overige

Naar het nieuwsarchief