Hoek 2 ontving afgelopen zaterdag koploper Kozakken Boys 2, traditioneel zijn dit altijd mooie wedstrijden om te spelen. Ook afgelopen zaterdag werd er weer een leuke partij op de mat gelegd door beide ploegen.

Nadat Hoek 2 na een kleine 10 minuten 2 kleine mogelijkheden waren was het na een klein kwartier de bezoekers met de beste kans. Gelukkig voor Hoek 2 redde Vin Verkouteren en ging de bal via zijn vingertoppen en de paal aan de voor Hoek  2 goede zijde naast de paal.

Vlak daarna komt Hoek 2 goed weg als een tekorte terugspeelbal word onderschept maar wederom is doelman Verkouteren de winnaar.

Hoek 2 dreigt via een lob van Brian van Hoorn, maar het doelpunt valt toch voor Kozakken Boys 2 en gaat daardoor met een 0-1 voorsprong de rust in.

Na rust neemt de druk van Hoek 2 toe en hangt de gelijkmaker in de lucht. Zeker als Wesley Mieras iedereen zijn hielen laat zien en de bal panklaar voorlegt op Brian van Hoorn. Echter plaats van Hoorn de bal op de paal waar iedereen eigenlijk al uitging van een doelpunt. De thuisploeg blijft maar drukken maar verzuimt de trekker over te halen. Dat doen de Kozakken wel als een speler ineens vogelvrij voor het doel staat, 0-2.

Hoek 2 blijft ondanks deze domper op zoek naar een ere treffer die er niet komt omdat nu de lat een treffer in de weg staat.

Als scheidsrechter Simonse fluit voor het eind van de wedstrijd is er lichte teleurstelling maar heerst toch het gevoel dat men vandaag heeft laten zien dat zeperd tegen Wieldrecht 2 toch echt een incident is geweest.

Volgende week wacht er weer een zware opdracht als men afreisd naar provinciegenoot Kloetinge 2 voor de enige zeeuwse derby op het hoogste reserveniveau. De groen witten presteren tot op heden een uitstekend met een 2e plaats in de ranglijst. Echter derby´s zijn altijd onvoorspelbaar al is het al geleden van seizoen 2009/2010 dat Hoek 2 nog eens een punt meenam vanaf het Wesselopark, tijd dat daar weer eens verandering in komt.