Zoals gezegd is de ene week de andere niet, immers waar Hoek 2 vorige week gebruik mocht maken van 3 spelers uit de 1e selectie en 6 spelers door kon schuiven naar Hoek 3 was het deze keer anders. Geen spelers terug van de 1e selectie en maar 2 spelers voor Hoek 3. Overigens geen excuses want de 14 man waar Hoek 2 mee was afgereisd kan zeker zijn mannetje staan.

Zijn mannetje staan deed Hoek 2 in de eerste helft met verve. Hoewel de thuisploeg duidelijk de bovenliggende partij was moest doelman Ottjes maar sporadisch in actie komen mede doordat de kansen die de thuisploeg had naast of over werden geschoten.

Hoek 2 kon er niet heel veel tegenover stellen al was Marco Hamelink dicht bij een treffer als hij uit een corner rakelings naast schiet.

De bezoekers kraakten en piepten maar haalden met een 0-0 stand de rust en hoopten in de 2e helft op de zelfde manier vol te houden.

Die vlieger ging niet op want amper de siroop doorgeslikt of Hoek 2 stond al achter. Er mocht wel erg makkelijk worden voorgegeven op spits Zwang al mag gezegd worden dat zijn treffer een halve omhaal van grote schoonheid was, 1-0.

Toch leek de achterstand vreemd genoeg bevrijdend te werken voor Hoek 2, het werd nu ineens een echte wedstrijd want de bezoekers beten nu goed van zich af.

Maar met nog een half uur op de klok viel daar de 2-0 voor VVGZ 2, en toen was het hek van de dam. Binnen een minuut of 6 á 7 liep VVGZ 2 uit van 1-0 naar 4-0!!! De doelpunten werden wel erg makkelijk weggeven en moest Hoek 2 vrezen voor een monsterscore. Gelukkig stond het vizier van de Vogels niet op scherp en was doelman Ottjes enkele malen bij de les anders was de score tot grote hoogte opgelopen.

Hoek 2 snakte naar het eindsignaal van de prima leidende scheidsrechter Alvarez. Nog net niet gingen de handen in de lucht maar Hoek 2 was blij dat het afgelopen was. Het is deze week de kopjes weer leegmaken en uitkijken naar volgende week als LRC Leerdam 2 op bezoek komt. Een wedstrijd met belangen want net als Hoek 2 zal naar alle waarschijnlijkheid ook deze ploeg in het rechterrijtje bivakkeren, zaak dus om de punten op Denoek te houden.