Noorwijk had eigenlijk de gehele wedstijd de overhand, maar Hoek kon met een aantal venijnige aanvallen gevaarlijk worden. Zo kon Hoek via Kyle Doesburg al voor rust op voorsprong komen, maar twee dotten van kansen waren aan de doorgans makkelijk scorende spits niet besteed. Ondanks de het overwicht kon Noordwijk daar niet veel tegenover stellen.

Na rust wist Noorwijk meteen weer flink druk te zetten hetgeen leidde tot een corner. Deze werd eerst nog door Hoek weggewerkt, maar de daaropvolgende voorzet werd bij de tweede paal op de lat gekopt. Verdediger Brayen Bröcker kon de rebound inkoppen: 1-0.

Lang kon Noorwijk niet genieten van deze voorsprong want een ragfijne counter van Hoek werd door Rik Impens afgerond.