Witte-Boussen Assurantiën B.V. is een onafhankelijk assurantiekantoor met een complete financiële dienstverlening onder één dak.

Ons bedrijf biedt een complete financiële dienstverlening voor schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, zorgverzekeringen, pensioen, bancaire diensten en hypotheken.
We gaan graag met de tijd mee. Via onze website, chatfunctie, social media en de Witte-Boussen app zijn we binnen handbereik voor zowel de zakelijke als particuliere klant.

Wat maakt ons dan Nét even anders? Witte-Boussen staat voor professionaliteit, innovatie, deskundigheid, persoonlijke benadering en loyaliteit. Vijf belangrijke pijlers om onze klanten te bedienen en streven naar een optimaal resultaat. Diezelfde pijlers zetten we ook graag in de samenleving.

Reeds decennia lang is Witte-Boussen verbonden met de HSV Hoek om de club samen met de stichting promotie HSV Hoek, te brengen naar een hoger niveau. Met passie, nieuwe plannen, toewijding en vastberadenheid gaan we weer met vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet met als doelstelling: Samen scoren in de Derde Divisie!!!!

Meer weten?

Witte Boussen Assurantiën B.V.
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4530 AE TERNEUZEN
Tel: 0115-618344
E-mail: info@witteboussen.nl

Witte-Boussen Kanaalzone
Minister Lelyplein 18
4541 EA SLUISKIL
Tel: 0115-471691
E-mail: kanaalzone@witteboussen.nl

Voor alle bedrijfsactiviteiten: www.witteboussen.nl

We zijn u graag van dienst!