Hoek creëert een prima uitgangspositie richting promotie naar de derde divisie.

06-06-2018 00:44

Geplaats door Patricia Maljaars in Hoek 1

Hoek moest het deze avond op de Toekomst opnemen tegen de amateurs van Ajax. Ajax wist afgelopen zaterdag Ter Leede na een verlenging en penalty's te verslaan. Zaten die extra minuten nog in de benen?

Hoek zag in Spijkenisse Stef de Backer geblesseerd uitvallen, Zinho Chergui tegen zijn 11de gele kaart aanlopen en Brian van Hoorn de belangrijke gelijkmaker maken. Met alle afwezigen mocht de held van het weekend, Brian van Hoorn, in de basis starten.

De eerste helft nam Ajax het initiatief en liet Hoek zich regelmatig terugdringen op eigen helft. Toch had Hoek vlak voor rust de grootste kans van de wedstrijd door een kopbal van Yoshi Verbrugge.

De tweede helft werd Hoek beter en creëerde een aantal kansen. In de 59ste min opende Sidy Ceesay de score. Bram Leroy en Titas Vitukynas volgde zijn voorbeeld. Ajax deed in de slot minuten nog wat terug waardoor de 1-3 op het scorebord stond. Met een 1-3 overwinning creëert Hoek een prima uitgangspositie met oog op promotie.

Komende zaterdag speelt Hoek de return thuis om 14.30 uur. (Zie ook stukje Hoek-Ajax geplaatst door bestuur)

 

Scoreverloop:

0-1 Sidy Ceesay (59)
0-2 Bram Leroy (70)
0-3 Titas Vitukynas (80)
1-3 Deken (84)

Opstelling Hoek: Jordi de Jonghe, Fabian Wilson, Yoshi Verbrugge, Kim van den Bergh, Ruben Besuyen, Bram Leroy, Aaron Verwilligen, Reguillo Vandepitte, Brian van Hoorn (Birgen Martens/64), Sidy Ceesay (Wesley Mieras/90+2), Titas Vitukynas (Marijn Wijkhuijs/88)

 

 

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op Google Plus

Nieuws overzicht Hoek 1

Naar het nieuwsarchief