UPDATE -- Hoek - Ajax -- UPDATE

05-06-2018 23:22 Hoek

Geplaats door Arno de Regt in Bestuur

Zaterdag a.s. staat de returnwedstrijd in de finale van de nacompetitie tegen Ajax op het programma.

Na de 1-3 winst in Amsterdam, heeft Hoek de beste kaarten in handen om deze finale over 2 wedstrijden winnend af te ronden en het ticket naar de 3e divisie veilig te stellen.

Aangezien deze wedstrijd buiten de normale competitiewedstrijden valt is er besloten een aangepast entree-beleid te voeren.

De normale toegangsprijzen komen deze zaterdag te vervallen. Er zal deze zaterdag met toegangsprijs gewerkt worden van €5,00 p.p. dit geldt dus OOK voor leden, sponsoren, donateurs en iedereen die over een toegangspas beschikt.

Uitzondering op deze regel zijn  de vrijwilligers die deze middag een taak uit te voeren hebben op sportpark Denoek.
(Barpersoneel, Kassamedewerkers, enz..) zij kunnen zich melden bij de ingang achter de kantine.

 

 

09 juni 2018: finale nacompetitie Hoofdklasse/3e divisie.

Hoek - Ajax 

Aanvang: 14:30 uur

 

Entree:

Kinderen tot 12 jaar: Gratis

Alle overige bezoekers: €5,00 p.p

Om enige discussie te vermijden hieronder een passage uit de reglementen van de KNVB en van de huisregels van HSV Hoek die deze beslissing onderbouwen:

Het reglement amateurvoetbal zegt hierover het volgende:

Artikel 18 -

1. De ontvangende vereniging heeft bij de thuiswedstrijden, toernooien of beslissingswedstrijden het recht toegangsgelden ten bate van de verenigingskas te heffen van de toeschouwers.
2. Indien van toeschouwers toegangsgelden worden geheven, is de vereniging verplicht hiervan een volledige administratie te houden.
4. Bij beker- en beslissingswedstrijden kan het bestuur amateurvoetbal regels vaststellen ten aanzien van de verdeling van de toegangsgelden.

De huisregels van HSV Hoek zegt hierover het volgende:
Alle genoemde leden en sponsors betalen een nader vast te stellen bedrag voor het bezoeken van de door het eerste elftal  te spelen KNVB-bekerwedstrijden en speciale wedstrijden welke vooraf als zodanig worden aangegeven met verplichte toegangsbedrag.

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op Google Plus

Nieuws overzicht Bestuur

Naar het nieuwsarchief