Debutant Van Hoorn schiet Hoek naar de volgende ronde van de nacompetitie.

02-06-2018 20:36

Geplaats door Patricia Maljaars in Hoek 1

Hoek won afgelopen dinsdag de thuiswedstrijd met 1-0, door deze overwinning had het vandaag genoeg aan een gelijkspel. Wat voor tactiek moet je dan hanteren, toch vol voor de aanval of een 0-0 koesteren?

Op vrijdagavond werden de Hoekenezen Brian van Hoorn en Wesley Mieras gebeld met het verzoek zich bij de eerste selectie te melden.

Hoek kwam al snel op achterstand, het scenario wat zeker niet gewenst was.

Hoek had het betere van het spel maar wist niet tot scoren te komen. In de rust kwam er nog maar eens een blessuregeval bij, Stef de Backer. In de tweede helft ging Hoek door waar ze mee bezig waren, namelijk aanvallen. In de 56ste minuut werd het harde werken beloond door een doelpunt van Aaron Verwilligen. Een 1-1 betekende de volgende ronde, wat nu de score uitbouwen of vasthouden?

In de 70 minuut kwam Spijkenisse opnieuw tegen de verhouding in op voorsprong. Een aantal spelers kon bijna niet meer op hun benen staan maar er werd door geknokt. Brian van Hoorn werd in het veld gebracht, misschien wel een gouden wissel, 2 minuten in het veld en hij maakte de 2-2. Nog ruim een kwartier moest Hoek dit volhouden. Er werd voor elke meter gevochten, wissels werden er ingebracht om tijd te rekken. Wesley Mieras was niet voor niets meegereisd, hij mocht 3 minuten voor tijd nog invallen. Hoek trok na ruim 4 minuten blessuretijd aan het langste eind en mag een ronde verder in de nacompetitie aantreden tegen Ajax amateurs.

Scoreverloop

1-0 Mariana (13)
1-1 Aaron Verwilligen (56)
2-1 Barragan (70)
2-2 Brian van Hoorn (76)

Jordi de Jonghe, Fabian Wilson, Stef de Backer (Thomas van Renterghem/46), Sascha Beshliaha, Zinho Chergui, Aaron Verwilligen, Reguillo Vandepitte, Ruben Besuijen(Brian Van Hoorn/74), Bram Leroy, Titas Vitukynas, Sidy Ceesay (Wesley Mieras/87)

 

 

 

 

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op Google Plus

Nieuws overzicht Hoek 1

Naar het nieuwsarchief