Thomas van Renterghem maakt het winnende doelpunt voor Hoek.

03-02-2018 18:20

Geplaats door Patricia Maljaars in Hoek 1

Op een regenachtig sportpark stond vandaag de wedstrijd Hoek-Zwaluwen op het programma.

Uit speelde Hoek, mede door een ongelukkig eigen doelpunt van Kim van de Bergh, gelijk. Kon Hoek vandaag wel winnen van Zwaluwen?

In de 13de minuut was het voor de eerste keer raak. Een voorzet van Fabian Wilson, die vaak langs de zijlijn op kwam, werd door de keeper van Zwaluwen niet goed weggewerkt. Daniel Akindayini stond op de juiste plek en maakte de 1-0. Hoek creëerde veel kansen maar elke keer zat er een verdediger, keeper of de paal tussen.

Een snelle counter van Zwaluwen zorgde voor de 1-1.

 

De tweede helft ging Hoek opnieuw opzoek naar een doelpunt. Die kwam er in de 74ste minuut.

Fabian Wilson werd weer langs de zijlijn de diepte ingestuurd, deze keer door Vandepitte, met een voorzet op maat bediende Wilson Thomas van Renterghem die de bal feilloos binnenkopte. 2-1

Kon Hoek in het laatste kwartier de voorspong vasthouden? Hoek probeerde zelfs de voorsprong nog te vergroten. Een schot van Akindayini werd door vele supporters al gezien als doelpunt maar helaas stond daar de paal.

 

Score verloop:

1-0 Daniel Akindayini (13)

1-1 Jerry Scholman (26)

2-1 Thomas van Renterghem (74)

 

Hoek zet in 2018 een mooie reeks neer van 9 op 9, komend weekend is Hoek vrij. 17 februari speelt Hoek de eerst volgende thuiswedstrijd tegen Jodan boys om 14.30 uur.

Opstelling van Hoek:

Jordi de Jonghe; Fabian Wilson, Yoshi Verbrugge, Kim van den Bergh, Zinho Chergui; Aaron Verwilligen, Rik Impens, Reguillo Vandepitte; Bram Leroy (86. Sidy Ceesay), Daniel Akindayini en Thomas van Renterghem (90. Titas Vitukynas).

 

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op Google Plus

Nieuws overzicht Hoek 1

Naar het nieuwsarchief