Hoek is een ronde verder in de districtsbeker ten koste van Serooskerke.

12-11-2017 13:58 Serooskerke

Geplaats door Patricia Maljaars in Hoek 1

Vooraf mag je verwachten dat Hoek, als hoofdklasser tegen een tweedeklasser, als winnaar van het veld stapt. Maar een bekerwedstrijd is iets apart, kijk maar naar Hoek-Lisse, alles kan.

Serooskerke was de ploeg die als eerste een grote kans kreeg, gelukkig voor Hoek stond keeper Vin Vercouteren goed op te letten en bleef het 0-0.

In de tweede helft opende Ceesay de score zodat ze bij Hoek opgelucht adem konden halen. Met in de 89 minuut nog een prachtige actie via de invaller Bram Leroy, gaf voor op invaller Douwe Zegers die met een hakje invaller Rik Impens bediende kwam er ook nog de 0-2 op het scorebord. 

Hoek mag zich opmaken voor de tweede periode van de competitie en bekert gewoon nog een rondje verder.

 

Opstelling: Vin Vercouteren, Fabian Wilson, Stef de Backer, Yoshi Verbrugge, Thomas van Renterghem, Reguillo Vandepitte, Birgen Martens(Rik Impens), Titas Vitukynas, Sascha Beshliaha(Bram Leroy), Marijn Wijkhuis, Sidy Ceesay(Douwe Zegers).

 

Bijzonderheden: Aan de zijlijn moesten de geblesseerden Niek van Sprundel, Kim van de Bergh en Aaron Verwilligen toekijken. Hoek startte met 7 andere spelers in de basis dan gebruikelijk.

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op Google Plus

Nieuws overzicht Hoek 1

Naar het nieuwsarchief