Dít is Kraker Trailers

De belofte van Kraker
Met Zeeuwse nuchterheid gaan we recht op ons doel af: schuifvloertrailers maken met het hoogste rendement. Jouw gemak en rendement staan hierbij centraal. Het bewijs? Dat is K-Force: de efficiëntste en betrouwbaarste schuifvloertrailer op de markt. Dankzij de levensduur van jouw K-Force-trailer en de slimmigheden die jouw werk veiliger en makkelijker maken.

Kraker focust sinds 1989 op schuifvloertrailers. De ontwikkeling en productie hebben we daarbij 100% in eigen beheer. Samen met jou kiezen we altijd de effectiefste oplossing voor de lange termijn.

Langste levensduur en supersterk
K-Force is ongekend lang inzetbaar onder alle omstandigheden. Onze hightechproductiemethode en de constante controle garanderen namelijk innovatieve schuifvloertrailers van hoge kwaliteit. De klinkboutverbindingen zijn een goed voorbeeld van innovatie: zij maken de combinatie van aluminium en staal mogelijk. Zo heb je het juiste materiaal op de juiste plek. Het resultaat? Een oersterk en lichtgewicht voertuig met een unieke vloerconstructie. Hierdoor weerstaat de vloer jarenlang de zwaarste krachten.

Focus & Garantie
'Masters in moving floor trailers'. Zo noemen we onszelf, aangezien we ons al sinds 1989 op schuifvloertrailers focussen. We hebben in de loop van de jaren een enorme expertise opgebouwd. Jouw ervaringen nemen we mee tijdens de productie en ontwikkeling. Zo krijg jij een trailer die het efficiëntst en rendabelst is. Bovendien krijg je bij K-Force 5 jaar garantie op de constructie en lak. Dat vind je nergens anders. Je hebt de zekerheid dat je altijd een beroep op ons kunt doen. Die belofte doen we jou en daar kun je op rekenen.

Innovatie en slimme opties
Jij plukt de vruchten van onze focus. Want daardoor ontwikkelen we verrassende producten, zoals K-Force: de innovatiefste schuifvloertrailer die er is. Onder andere door de klinkboutverbindingen. Ook door de unieke vloerconstructie die moeiteloos jarenlang functioneert onder de zwaarste omstandigheden. Slimme opties zorgen er verder voor dat jij veilig, snel en ergonomisch werkt.

Trots op onze mensen
We zijn trots op de voertuigen die we produceren. En op de mensen die het allemaal mogelijk maken: onze medewerkers, dealers én klanten. Successen boek je samen!

Aan het einde van de rit is dit wat iedere gebruiker concludeert: mijn verwachtingen zijn ingelost én overtroffen.

 

Kraker Trailers B.V.
Vaartwijk 7
4571 SV Axel
0115 - 561 740
info@krakertrailers.eu
www.krakertrailers.eu