Volg HSV Hoek op social media:

Hoek 4 wint ook tweede wedstrijd

04-10-2020 14:31 veld 2

Geplaats door Jesper Segers in Hoek 4

Nadat vorige week de wedstrijd door hevige regenval niet plaats kon vinden stond vandaag in speelronde 3 de tweede wedstrijd op het programma. Op ons eigen onvervalste kelderklasse waardige knollenveld, veld 2, trad Hoek 4 aan tegen Terneuzense Boys 6 op sportpark Denoek.

Hoek 4 had voor deze wedstrijd de beschikkig over een 15 koppige selectie. Deze luxe was helaas niet van toepassing bij het 2e en 3e. Hierdoor mocht Hoek 4-speler GJ meedoen met de mannen van het derde.

Op een zeer rustig Sportpark Denoek begon de middag voor de heren uit Terneuzen al heel slecht bij het betreden van het Sportpark. De bezoekers lieten pal voor de ingang hun gehele lading goude sportsupplementen, gekenmerkt met een rode ster op een groene achtergrond, de grond kussen. Dit gebeurde vol in het zicht van de Hoek 4 delegatie. Deze pijnlijke verwaarlozing viel natuurlijk niet goed binnen onze spelersgroep, de toon was gezet.

Hoek 4 kwam al snel op voorsprong door twee goals van Jordi. Hierop volgde uit een counter de aansluitingstreffer, welke ook de mooiste was van de middag was, door de bezoekers, 2-1. Vervolgens was Hoek 4 het even kwijt en kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. Gelukkig wist Hoek 4 stand te houden en de marge te vergroten voor de rust. Jordi wist zijn derde van de middag in het netje te leggen, ruststand 3-1.

Waar Hoek 4 de wedstrijd nog begon met twee schapen aan de zijlijn was na de rust een handje vol journalisten zich komen melden afkomstig van veld 1. Deze ondervonden, zoals eerder gezegd, dat op veld 2 altijd alles beter is. Na afloop werd dan ook al gespeculeerd dat in het vervolg van een livestream op sportpark Denoek veld 2 zal worden uitgezonden.

Na rust wist onze spits, Youri, de 4-1 op het wedstrijdformulier te brengen. Na deze goal volgde nog door een goal van Shaggy en wederom twee maal onze aanvoerder en huidige topscoorder, Jordi. Was het dan echt dé middag van Jordi? "NEE" is het antwoord. Jordi stond niet geheel scherp en mistte dan ook nog een penalty. De keeper van Terneuzen keerde deze bal heel knap op de lijn! Owja Jordi..... dit gaat je dus nog een kratje kosten als de kantine weer open is! Björn Trippert werd na een puike wedstrijd, net als de voorgaande wedstrijd, met diverse assists bekroond tot Man of the Match

Met een stand van 7-2 floot arbiter Wim Platteeuw, in de week van de scheidsrechter, voor het laatste fluitsignaal. Deze mooie week, om (de al zo zeer schaarse!!) scheidsrechters in het zonnetje te zetten, was de Hoek 4 selectie uiteraard niet ontgaan. Zo ontvingen scheidsrechters, Wim en Jan, nog een presentje. Bij deze willen wij vanuit Hoek 4 beide heren nogmaals BEDANKEN voor alle zaterdagen dat zij zich 90 minuten lang beschikbaar stellen om op een knollenveld rond te hobbelen om zo een zaadpot te begeleiden.

Aankomende zaterdag zal de selectie van het vierde moeten genieten van een wedstrijd vrij weekend. De volgende wedstrijd staat weer gepland op zaterdag 17 oktober, uit tegen ST Nieuwdorp/Patrijzen 3 om 15.00uur.