Nadat het heilige hoofdveld op sportpark Denoek werd vrijgemaakt door de eerste selectie van de lokale HSV, mochten de spelers van beide teams aantreden. Nadat de kratjes en vaantjes waren uitgewisseld tussen beide teams floot om 13.30u Jan Vergouwe voor het startschot.

Waar men dacht dat Hoek het aan het einde van vorig seizoen redelijk op orde leek te hebben, lag de bal na 3 minuten al in het net van de blauw-witte-formatie.

De ruim 70(!) toeschouwers zagen op aangeven van Rens Verhelst Youri van Leuven de 1-1 binnentikken. Echter wist vlak voor rust de tegenstander nog op voorsprong te komen. Ruststand 1-2.

In de tweede helft wist de tegenstander nog vier maal te scoren (waaronder enkele parels). Aan de Hoek kant wist onze altijd scherpe spits, Youri van Leuven, zijn tweede doelpunt op het wedstrijdformulier te krijgen. Eindstand 2-6.

Na afloop werd de wedstrijd nog eens doorgezet in de kantine onder de bekende nieuwe regels. Dit mocht de pret niet drukken en zorgde voor een prima derde helft.

Wat resulteerde in een (tot op heden) recordomzet in de kantine in het huidige jaartal, 2020.

Oproep:

Hoek 4 zoekt nog "waardige" tegenstanders voor enkele oefenpotjes om de voorbereiding compleet te maken.

Dus zijn jullie een kelderklasse-waardig-team en zoeken jullie nog een tegenstander?