DRV ACCOUNTANTS & ADVISEURS
Wij snappen wat een topprestatie vraagt.

Als accountants en adviseurs zijn we thuis in uw regio en op uw speelveld. Samen met u gaan we voor het beste resultaat. Dankzij onze gebundelde kennis en ervaring kunnen we u adviseren op het niveau van de top van de markt.
Dat maakt DRV het bereikbare topkantoor voor het mkb. Samen altijd voor het beste resultaat gaan, dat noemen wij een topprestatie!

DRV Accountants & Adviseurs
Willem Alexanderlaan 45 | Postbus 1100 | 4530 GC Terneuzen
www.drv.nl | +31 (0)115-645645 |

 

RESTAURANT DE VIJVERHOEVE

Culinair uit eten in Sluis
Restaurant De Vijverhoeve is al decennialang een vertrouwd adres voor een culinaire excursie.  Jan en Carolien Grahame hebben altijd garant gestaan voor een combinatie van culinair vakmanschap en excellent gastvrouwschap. In de afgelopen jaren is er ook veel vernieuwd bij De Vijverhoeve. In de fraaie tuin is een moderne serre aangebouwd waardoor de capaciteit is verdubbeld. Zeer geschikt voor grotere families en groepen. Ook hebben zoon Bart Grahame en zijn vriendin, sommelier en gastvrouw, Yori hun intrede gedaan. Naast de traditionele gerechten creëert Bart nieuwe gangen die tot de verbeelding spreken. Gecombineerd met passende wijnen, voor u geselecteerd door Yori. Het is meer dan de moeite waard, een culinaire excursie naar restaurant De Vijverhoeve.

 Restaurant de Vijverhoeve
Greveningseweg 2, 4524 JK Sluis
T. 0031.117.461394
www.restaurantdevijverhoeve.nl
info@restaurantdevijverhoeve.nl