Hoek 2 dat nochthans goed aan de competitie was begonnen kon voor de 3x op rij in de competitie geen punten bijschrijven. De Hoekenezen begonnen nog best aardig aan de wedstrijd, kreeg via een voorzet/schot van Jens Beresole de grootste kans in de eerste 20 minuten van de wedstrijd.

In de 23e minuut mocht Vvgz 2 een hoekschop nemen die voorbij het doel zeilde, de bal werd echter wel keurig terug voorgekopt en kon door een Vvgz 2 speler vervolgens eenvoudig worden binnengekopt, 0-1.

Een klein 3 minuten later was het weer prijs als een Vvgz 2 speler word vrijgespeeld die vervolgens de hoek voor het uitkiezen heeft en doelman Ottjes kansloos laat,0-2.

Na deze treffer is Hoek 2 geheel van slag, er lukt niets meer en waar doorgaangs de organisatie goed staat loopt iedereen er nu wat veloren bij.

De hoop is dat na rust met de wind in de rug de bakens verzet kunnen worden. Dit is echter ijdele hoop want ook in het 2e bedrijf is Hoek 2 geen schim van de ploeg in de openingswedstrijden van het seizoen.

Het is aan doelman Rick Ottjes te danken dat Hoek 2 nog hoop mag houden op een eventueel resultaat. Ook mag men niet mopperen dat Vvgz 2 het niet eerder afmaakt

Met nog een kwartier op de klok valt de 0-3 en is het helemaal over en uit wat deze wedstrijd betreft.

Volgende week een zware opgave voor Hoek als koploper Sliedrecht 2 op bezoek komt. Traditioneel heeft Sliedrecht 2 het lastig op Hoek, laten we hopen dat dat deze keer ook weer is en dat de Hoekenezen weer eens resultaatje kunnen boeken.