Volg HSV Hoek op social media:

HAND IN HAND (update 02-11-2019)

29-10-2019 23:10

Geplaats door Patricia Maljaars in Overige

"Hand in Hand"onder deze naam werd het "project"gestart om er ook voor de jongste leden van HSV Hoek een bijzondere avond van te maken tijdens de wedstrijd HSV Hoek - PEC Zwolle.
Misschien is "Hand in Hand"ook wel een mooie omschrijving om uit te drukken hoeveel mensen samen de handen in één sloegen om alles rondom deze wedstrijd te regelen.

 

Op 31 augustus was de loting voor de KNVBbeker, uit de koker kwam de wedstrijd HSV Hoek -PEC Zwolle te spelen op 29 oktober 2019.

8 Weken de tijd kreeg HSV Hoek om alles keurig te regelen en aan allerlei eisen van de KNVB te voldoen. Van een nieuwe sterkere lichtinstallatie tot verkeersregelaars, van barmedewerkers tot kaartverkopers, van voorzitter tot materiaalman etc. Iedereen droeg op zijn manier een steentje bij. Samenwerking werd er gezocht met onder andere de Purperen Hei en de Hoeksefeesten. Ruim 80 vrijwilligers werden er ingezet om allerlei taken te volbrengen.
Vanaf 16.45 uur stond er soep met een broodje klaar voor alle vrijwilligers, zodat ze met een volle maag om 18.00uur konden beginnen aan de laatste voorbereidingen.
"Op naar een mooie, leuke wedstrijd!"

Bedankt alle mensen die het mogelijk hebben gemaakt om deze avond tot een succes te brengen.

 

Aan de jeugdleden van HSV Hoek werd ook gedacht, "jeugd heeft de toekomst".
Voor een aantal van hen was er een bijzondere taak weggelegd, "pupil van de wedstrijd", "hand in hand het veld op met een speler" en "de ballenjongens".
Ook al moesten deze jeugdleden de andere dag gewoon weer naar school, deze unieke belevenis wilden ze niet missen.

Er kan maar één iemand "Pupil van de wedstrijd"zijn, om dit zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, was er op 17 oktober een loting. (zie https://www.hsvhoek.nl/Nieuws/7312/pupil-pec-zwolle )

Aan de ouders van de teams JO8, JO9 en JO10 werd gevraagd of de kinderen belangstelling hadden om "hand in hand"mee het veld op te gaan. Voor de jeugd van PEC Zwolle was de wedstrijd te laat en de afstand te ver om mee af te reizen naar Hoek. Jeugdleden van HSV Hoek mochten ook die plaatsen innemen, in een shirt van PEC Zwolle aan de hand van een speler van PEC Zwolle. Helaas geen Hoekshirt en een Hoekspeler, maar "He wat maakt dat uit ze waren er wel bij"

In totaal werden er 33 jeugdleden blij gemaakt. Om 19 uur moesten alle kinderen zich verzamelen bij Trudy aan de ingang. Trudy bracht ze naar kleedlokaal 6 waar de tenues van HSV Hoek al klaar lagen en naar kleedlokaal 5 waar de tenues van PEC Zwolle al klaar lagen. Onderleiding van Marieke en Joyce werd er omgekleed. Ook de 8 ballenjongens waren op tijd aanwezig, kleden zich om en kregen nog wat instructies "goed opletten, niet met de bal stuiteren en de bal pas gooien als de speelbal buiten is".
Patricia maakte nog wat foto's terwijl de spanning toenam, "met wie mag ik het veld oplopen? En ik?"
Van klein naar groot liepen ze achterelkaar richting de grote mannen van HSV Hoek 1 en PEC Zwolle, nog even zwaaien naar papa en/of mama.
Ballenjongens namen snel hun plekje in "veel succes jongens"

Met gespannen maar stalende gezichtjes stonden alle jeugdleden klaar om aan de hand van misschien wel hun grote voorbeeld het veld op te gaan. 3/2/1 de muziek startte en daar gingen ze !!!
Met stralende gezichtjes kwamen ze allemaal weer terug "wow echt gaaf!!"
Terwijl HSV Hoek1 de strijd aanging met PEC Zwolle, moesten de meeste jeugdleden naar bed.

"Welterusten droom nog maar van deze bijzondere ervaring. Wie weet sta je over 20 jaar zelf wel op het veld."

 

In onderstaande link nog wat extra foto's met dan aan Peter Ploegaert.

https://ploegarts.smugmug.com/Voetbal-Hoek/HSV-Hoek-PEC-Zwolle/

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op Twitter

Nieuws overzicht Overige

Naar het nieuwsarchief