Volg HSV Hoek op social media:

Hoek 4 wint doelpuntenfestijn

22-09-2019 15:31 Sint Jansteen

Geplaats door Jesper Segers in Hoek 4

Nieuw seizoen, nieuwe kansen. Vorig seizoen eindigde Hoek 4 onderaan met vijf punten. Wat resulteerde in een degradatie naar de vijfde klassen. Het seizoen start met een uitwedstrijd in Sint Jansteen tegen Steen 2.

Op veld 2 werd er stipt afgetrapt om 12:30u. Steen wist al meteen een enkele keer de bal over de laatste linie te leggen van onze blauw witte formatie. Gelukkig voorkwam onze gele sluitpost, Bud, een vroege tegentreffer. Na zo'n 10 minuten kwam Steen dan toch op een 1-0 voorsprong. Hierop volgende meteen een aanval van Hoek waarbij linksback Jos als een stervende zwaan ten gronde stortte in het strafschopgebied van Steen. Penalty. Captain Jordi nam deze voor zijn rekening, 1-1.

Na zo'n half uur te hebben gespeeld kwam Steen toch weer op 2-1. Vlak voor rust zorgde onze  spits, Youri, na een mooie combinatie met Dani voor de 2-2. Ruststand 2-2.

Hoek 4 wist dat hier een mooi resultaat behaald kon worden. Daarom begon het ook met volle moed aan de tweede helft.

In de 50e minuut kwam onze 2 meter lange spits Marcel binnen de lijnen.  Na een strakke voorzet knikte Marcel meteen de 2-3 binnen. Hoek 4 voor het eerst deze wedstrijd op voorsprong. Toch kwam Steen via een afstandschot weer op 3-3.

Hoek ging meteen weer in de aanval. Sasha werd diep gestuurd naar de cornervlag en gaf de bal blindelings voor. Waar niemand van Hoek 4 voor de goal stond leek dit een makkelijke opgave voor de keeper van Steen. Echter verdween deze bal op wonderlijke wijze in het netje van Steen. Na een overtreding op de rand van het strafschopgebied van Hoek mocht Steen aanleggen voor een vrijetrap. Nadat deze overging mocht deze op onbekende redenene overnieuw worden genomen. En ja.......... deze ging er natturlijk in. 4-4.

Waar niemand meer in nog een goal geloofde was daar Marcel. In het de laatste minuten van de wedstrijd kreeg Marcel een loepzuivere voorzet in zijn richting en zorgde voor een eindstand van 4-5 op het scorebord.

Steen 2 - Hoek 4 eindstand: 4-5 (2-2)