Hoek 2 ontving afgelopen zaterdag Wieldrecht 2, een ploeg waar Hoek 2 eerder dit seizoen een historische nederlaag tegen leed van maar liefst 10-1! In gesprekken voor de wedstrijd kwam deze uitslag nog eens tersprake uiteraard, de verzachtende woorden (al koop je daar weinig voor) van de Wieldrecht 2 zijde waren dat die dag bij hen ook werkelijk alles meezat en dat de uitslag toch wel iets wat geflatteerd was.Revanche gedachten leefden uiteraard bij Hoek 2 al is hoogste prioriteit veilig spelen.

Hoek 2 had zaterdag een grote selectie ter beschikking, met 3 afvallers van de 1e selectie en veel spelers die teveel wedstrijden voor Hoek 2 hebben gespeeld en hierdoor niet meer in actie mogen komen voor Hoek 3 bestond de wedstrijd selectie uit 16 spelers. Het leidde tot wat scheve gezichten, maar het besef dat teambelang voor eigen belang gaat zal wellicht tot iedereen doorgedrongen zijn!

Over de 1e helft kunnen we kort zijn! Er gebeurde weinig tot niets....een bal van Hoek 2 op de paal maar het belangrijkste wel een doelpunt. Een aanval opgezet door Sander de Haas via Levi Mombarg werd door Sander de Haas koelbloedig afgewerkt, 1-0!

Hoek 2 leek op rozen te zitten want GRC 2 stond met 0-1 achter tegen Pelikaan 2. De thuisploeg begon nog redelijk aan de 2e helft maar zakte gedurende de wedstrijd steeds verder weg. De bezoekers uit Wieldrecht 2 die nog weinig hadden laten zien begonnen te geloven in een resultaat en maakten het Hoek 2 steeds lastiger. Inmiddels werd duidelijk dat GRC 2 op een 0-2 achterstand was gekomen. Afgaand op dit resultaat zou de uitslag van Hoek 2 deze middag niet meer van belang zijn. Uiteraard wilde Hoek 2 wel de 3 punten in Zeeuws Vlaanderen houden.

De slotfase van het duel was aangebroken en waar het kraakte en piepte in de Hoek 2 verdediging bleek dat in Giessen GRC 2 op 2-2 was gekomen tegen Pelikaan 2!

Nog niets aan de hand want Hoek 2 had de voorsprong en de klok stond al geruime tijd op 90 minuten dus nog steeds veilig gespeeld deze dag. Maar dan valt uit een kluts de bal voor de voeten van een Wieldrecht 2 spelers, haalt uit en ziet de netten in de 94e minuut bollen, 1-1.

Zuur maar terecht deze gelijkmaker echter nog steeds veilig want een zelfde resultaat als GRC 2 betekent handhaving, het eindsignaal klinkt......afwachten tot het laatste fluitsignaal bij GRC 2 - Pelikaan 2....blessuretijd is bezig.....een berichtje....3-2 voor de thuisploeg!!

Waar bij sommige een berusting is zijn andere pissig want wat had Hoek 2 het vandaag in handen om alles in het slot te gooien.

Met nog 2 wedstrijden voor de boeg heeft Hoek 2 nog steeds alles in eigen handen om zich veilig te spelen maar zal uit de komende 2 wedstrijden wel een 3 punter moeten behalen om niet afhankelijk van anderen te zijn want inmiddels is de ranglijst onderin behoorlijk in elkaar geschoven.