Zaterdag ging Hoek 2 op bezoek bij grootmacht Kozakken Boys 2, een wedstrijd waar ze bij Hoek 2 allemaal naar uitkijken altijd. Het prachtige complex en de entourage rond heel de club geven aan dat je je in de top van het amateurvoetbal begeeft. Eenmaal binnen de lijnen moet dit natuurlijk over zijn. Dit had Hoek 2 ook wel in gedachten maar dat pakte de 1e helft anders uit.

De thuisploeg dat wat personele problemen had kon wel putten uit de o19 selectie dat afgelopen zaterdag niet in actie kwam. Daar werden de Kozakken niet slechter van met spelers die op 4e divisie niveau uitkomen.

De bezoekers konden weinig uitrichten en het was een waar eenrichtingsverkeer. Dat de teller zeker de 1e helft op 3 -0 bleef staan was de verdienste van Kozakken Boys 2 zelf en enkele goeede reddingen van Rick Ottjes.

In de 2e helft beet Hoek 2 toch wat meer van zich af, verscheen af en toe gevaarlijk voor doel, echter een eretreffer bleef uit. Ook de thuisploeg wist het net niet meer te vinden en was de 3-0 eindstand meer dan dragelijk.

Een mooi moment om nog even aan te halen was het debuut van de 18 jarige Lars de Jonge. De voor HPC 16 (de samenwerking jeugdafdelingen Hoek en Philippine) uitkomende de Jonge liet enkele prima dingen zien en wie weet zitten er komende weken nog wel eens speelminuten in voor hem.

Hoek 2 dat door de uitslagen op de andere velden bij winst zich had kunnen veilig spelen gaat nu even in de rustmodus. Immers komende 2 weken geen voetbal voor Hoek 2, tijd om even op adem te komen en pijntjes te laten herstellen. Op zaterdag 11 mei hervat Hoek 2 de competitie weer met een thuiswedstrijd tegen Wieldrecht 2! Een wedstrijd met belangen......want weet u nog?

Op 24 november 2018 leed Hoek 2 in Wieldrecht een schandelijk 10-1 nederlaag. Neem aan dat de spelers van Hoek 2 toch wel iets willen recht zetten in deze wedstrijd die voor beidde van belang is om zich ook volgend seizoen weer Reserve Hoofdklasser te mogen noemen