De manschappen van Hoek 2 moesten zaterdag al vroeg uit de veren, immers de wedstrijd Hardinxveld 2 - Hoek 2 stond gepland om 10.30!!! Volgens een begeleider van Hardinxveld 2 was dit het gevolg van een trouwpartij en crematie waar vele spelers naar toe moesten, en mede daardoor zouden we sowiso een heel ander team tegenover ons krijgen door deze gebeurtenissen. Dat bleek in de praktijk nog al mee te vallen, immers de wedstrijdformulieren leggend naast elkaar zat er maar een verschil van 2 spelers in. Wat wel een groot verschil maakte was Michael Visser, de kleine wat stevige voorhoede speler bleek een handebinder te zijn en met 2 doelpunten was deze goede voetballer een zeer belangrijke schakel in de uiteindelijke overwinning voor de thuisploeg.

Hoek 2 had qua voetbal nog wat goed te maken ten opzichte van vorige week, dat lukte ten dele maar zeker nog niet de eerste helft die van Hoek 2 zijde nog wat pover was.

Tegen het eind van de eerste helft speelden de bezoekers enkele prima aanvallen bijeen maar keken toen al tegen een 2-0 achterstand aan.

De thuisploeg met eerder genoemde Michael Visser speelde zeker niet slecht en vooral Visser wist zich telkens goed te positsioneren en verschafte zich zo de ruimte om 2x trefzeker te zijn.

Aan Hoek 2 kant was doelman Wissel enkele keren paraat om de score niet hoger op te laten lopen. Met nog een tien minuten op de klok begon Hoek 2 wat beter te spelen. Een eerste schot in de 35e minuut op doel was nog een losse flodder maar de kans die Marco Doens geboden kreeg na een loepzuivere voorzet van Michel Mullaert kon in de categorie 100%. Een kopbal vlak voor het verstrijken van de 1e helft van Gert Jan Hamelink die doel miste gaf wel aan dat Hoek 2 beterschap vertoonde.

Dit werd in de 2e helft doorgezet en binnen een kwartier na rust herstelde Hoek 2 de opgelopen schade.

Een benutte strafschop van Gert Jan Hamelink en een fraaie treffer van Sander de Haas betekende 2-2.

Hoek 2 kon daarna niet meer echt doordrukken en nam de thuisploeg het heft weer wat meer in handen wat zou resulteren in 2 doelpunten uit 2 dezelfde fases. Niet allert zijn in stilstaande situaties leverde Hardinxveld 2 dus 2 treffers op wat uitmonde in een 4-2 nederlaag voor Hoek 2.

Om de positieve punten te benoemen was het zich terugknokken in de wedstrijd na een achterstand. Ook het vertoonde spel was beter dan de week ervoor dus laten we hopen dat de lijn word doorgetrokken naar volgende week als Kloetinge 2 op bezoek komt.

De Zeeuwse derby tussen de 2 hoogst spelende reserve teams van Zeeland vangt aan om 11.30 omdat Hoek 1 ook een thuiswedstrijd afwerkt