Volg HSV Hoek op social media:

Hoek 4 verliest ongeslagen status tegen Spui 2

06-04-2019 22:55 Hoek

Geplaats door Jesper Segers in Hoek 4

Hoek 4 verlies na twee wedstrijden ongeslagen status tegen Spui.

Op veld 2 trad hoek 4 aan zonder spits Youri van Leuven die door tactische redenen uitgeleend was aan Hoek 3. Echter bleek gedurende de controle dat Youri niet speelgerechtigd was.......jammer!😢

 

Hoek 4 kwam na 15 minuten op achterstand nadat Bas uit zijn concentratie werd gehaald door de tientallen toeschouwers en hiermee dacht dat er afgefloten was. Bas leverde de bal in aan de tegenstander waarna deze de bal voorgaf op hoek 4 speler, Gideon de Meijer, die de bal kansloos binnenkopte achter keeper Tijn. Gideon komt hierdoor bovenaan te staan ik het gouden blinddoek-klassement (eigen goals) met twee goals.

 

Hoek kwam nog een aantal keer gevaarlijk aan de goal, van de tegenstander ,Spui. De ruststand was 0-2 in het voordeel van de bezoekers. Eindstand 1-3. De goal van de lokale HSV 4 kwam op conto van Remco Herrebout. Deze verhoogde hierdoor zijn doelpuntensaldo op tot 4 goals. Gevolgd door diverse medespelers met maar liefst één goal(!).

 

Hoek verliet de kantine om 19u naar de lokale eeterij 'Eeterij Bie Ons' waar voor de gehele Hoek 4 selectie een barbecue was voorbereidt.

 

N.B. Tijdens het teamuitje zijn onder andere Ilona en diverse spelers vastgelegd voor het volgende seizoen van HSV Hoek 4.

Ruststand: 0-2

Eindstand: 1-3

 

Aantal toeschouwers: 39

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op Twitter

Nieuws overzicht Hoek 4

Naar het nieuwsarchief