Volg HSV Hoek op social media:

Eerste verliespartij Hoek4 in 2019

09-02-2019 17:39 Hoek

Geplaats door Jesper Segers in Hoek 4

Op 9 februari stond de eerste wedstrijd voor Hoek4 na de winterstop weer op het programma. De tegenstander van dienst was dezelfde waar Hoek de eerste seizoenshelft mee afsloot, Kloetinge 7.

De verwachtingen voor de tweede seizoenshelft waren binnen de selectie groot.

Tijdens de jaarlijkse sparerib-training, 20 december j.l., was er door de Hoek4-selectie nog eens teruggeblikt op de eerste seizoenshelft.

Waarbij onze keeper en trainer ook nog eens in het 'zonnetje' werden gezet. Na vele uren later op de avond was iedereen het er unaniem over eens. Het zit ons gewoon nooit echt mee in de wedstrijden.

Om 14:30 rolde de bal weer op veld 2. Met een selectie van 17(!) man trad hoek aan.

Waar Hoek4 de eerste helft prima stand hield, ging het met een 0-0 ruststand de kleedkamer in. De tweede helft deed hoek zeker niet onder en creëerde het zeker mogelijkheden. Echter was het Kloetinge die de kansen afmaakte.

Om 16:25 floot scheidsrechter Wim Platteeuw, die een prima pot floot, af met een eindstand van 0-2 in het voordeel van de bezoekers.

Waar het aan lag werd niemand het echt over eens. Maar op het veld was er wel een enkele keer de bekende uitspraak van Eric Meijers te horen.

Achteraf werd de wedstrijd nog eens goed nabesproken. Nadat de zon ver was weggezakt op sportpark Denoek, was iedereen het met elkaar eens. Het zat ons weer net niet mee. Daarbij voegde onze 2 meter lange spits, Marcel Verlinde, nog eens toe dat we de derde helft wel hadden gewonnen.

Volgende week treedt Hoek4 aan in en tegen het altijd lastige FC Axel 4.

Bezoekersaantal sportpark Denoek: 975 (waarvan 6 op veld 2)

Ruststand: 0-0

Eindstand: 0-2