Er zijn van die dagen die je liever niet wilt meemaken. Feyenoord kende een aantal jaren geleden in Eindhoven zo`n dag. Maar liefst 10-0 werd het voor de thuisploeg en daar werd jaren later nog over gesproken.

De spelers en technische staf en supporters van Hoek 2 beleefden afgelopen zaterdag op sportief gebied de zwartste dag in de Hoek 2 historie.

Het werd in Wieldrecht maar liefst 10-1 voor de thuisploeg. Hoek 2 kwam er niet aan te pas en bij Wieldrecht 2 viel alles op de juiste plaats. Lag het aan de instelling? Was er dan totaal geen vertrouwen?

Wieldrecht 2 kwam al snel op 2-0 en even leek nadat Wesley Mieras de aansluitingstreffer maakte (2-1) weer geloof in Hoek 2 te komen. Maar direct na deze treffer stond het al weer 3-1. Daarmee was de wedstrijd feitelijk al gespeeld.

Laten we deze wedstrijd maar snel vergeten, echter we moeten er wel van leren. Dit mag immers nooit en te nimmer Hoek 2 nog ooit eens overkomen.

Er zal waarschijnlijk niet zo lang over worden nagepraat als de eerder genoemde wwedstrijd in Eindhoven, maar één ding is zeker: de komende weken zal er zeker iets moeten veranderen om het tij te keren.

Laten we hopen dat het herstel a.s zaterdag kan worden ingezet. Hoek 2 ontvangt om 11.30 de reserves van 2e divisionist Kozakken Boys!!!!! Op sportpark Denoek is dit de voorwedstrijd van Hoek - ODIN 59