SIMONS BOUWGROEP B.V.

Simons Bouwgroep B.V. is een bouwbedrijf wat actief is in de zakelijke markt, overheid, industrie en de particuliere sector. We hebben een team van gedreven vakmensen, met een goede kennis en mentaliteit.

Simons Bouwgroep B.V. is niet alleen  werkzaam in Zeeuws-Vlaanderen, maar ook in andere delen van Zeeland en België.

Utiliteitsbouw

  • nieuwbouw schoolgebouwen, kantoor-, winkel- en bedrijfspanden

Woningbouw

  • nieuwbouw particuliere woningen
  • nieuwbouw woningen woningbouwcorporaties

Renovatie-, restauratie-, onderhouds- en verbouwingswerk

  • onderhoud kleinschalige, particuliere, projecten
  • groot onderhoud woningbouwcomplexen
  • groot onderhoud industrie
  • kleine en grote verbouwingen/renovaties woningen, scholen, kantoor- winkel- en bedrijfspanden

Eigen timmerfabriek

  • Simons Bouwgroep B.V.  maakt in eigen beheer kozijnen, deuren, trappen etc.

Wilt u graag meer weten? Bekijk dan de website: www.simonsbg.nl

 

PUREBLUE

Heb je je al eens afgevraagd waar al het verontreinigde afvalwater van industrieën, cruiseschepen, glastuinbouw of zelfs jouw eigen gebruikte kraanwater heen gaat?

Waterverontreiniging, het is één van de grootste uitdagingen die onze aarde te verduren krijgt. Bij PureBlue Watertechnology bedenken we steeds nieuwe mogelijkheden om het milieu te helpen bij deze uitdaging. We ontwikkelen zuiveringsmethoden en installaties voor kleine en grote afvalwaterproblemen. Bij PureBlue Watertechnology hebben we namelijk een missie, "Water naar de natuur terugbrengen zoals we het gekregen hebben". Maar we gaan verder, we willen het gezuiverde water graag weer hergebruiken zodat we niet steeds opnieuw water uit de natuur moeten halen. We ontwikkelen daarom innovatieve oplossingen om water te zuiveren en te desinfecteren. We zorgen voor online monitoring bij afvalwaterzuivering en bedenken unieke manieren waarmee bijvoorbeeld de groot verbruikende agricultuur water kan hergebruiken.

PureBlue Watertechnology is een innovatief internationaal opererend bedrijf dat altijd opzoek is naar getalenteerd personeel Bij PureBlue Watertechnology draait alles om water en de manier om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Belangrijk voor het milieu. Belangrijk voor jou.

Meer informatie vindt u op de website: www.pureblue.nl