Volg HSV Hoek op social media:

3 punten mee terug naar Denoek!!!

27-01-2018 20:07

Geplaats door Patricia Maljaars in Hoek 1

In Ridderkerk stond de wedstrijd RVVH- Hoek op het programma. Vorige week hervatte Hoek de competitie met een overwinning op AFC, kon Hoek vandaag opnieuw 3 punten pakken?

Binnen twee minuten kwam Hoek op een voorsprong door een prachtig doelpunt van Ceesay.

Wat een luxe zo vlug op voorsprong zou je zeggen, helaas maakte RVVH wel heel snel (in de 4de minuut) de aansluitingstreffer. Hoek wilde graag voetballen, creëerde kansen maar het stugge taaie RVVH gaf zich niet zomaar gewonnen. In de 73ste minuut was het invaller Thomas van Renterghem die een perfecte voorzet van Ceesay wist binnen te koppen, 1-2. Dit gaf Hoek niet meer weg.

Een benutte penalty, gefloten voor een overtreding op Akindayini die zelf achter de bal ging staan, zorgde voor de eindstand van 1-3.

Volgende week speelt Hoek1 om half 3 thuis tegen Zwaluwen.