WEGENS TIJD GEBREK EEN KORT WEDTRIJDVERSLAG

Voor rust enkele opgelegde kansen voor Hoek 2 waar Sliedrecht 2 er qua kansen niet veel tegenoverstelde maar wel gewoon met een voorsprong de rust inging. Al vroeg na rust kwam Hoek 2 dik verdiend op gelijke hoogte als Tijn Tielmans een voorzet van Marco Doens binnenschiet, 1-1. Daarna kon het duel alle kanten op, de bezoekers claimden enkele malen een strafschop dat was wel heel erg overdreven. In èèn van deze situatie had Sliedrecht 2 misschien recht van spreken maar volgens de leidsman ging de speler van Sliedrecht 2 wel erg gewillig naar de grond, in de andere situatie was er aangeschoten hands. Doelman Ottjes had nog enkle prima reddingen in huis om een tegentreffer te voorkomen, de paal behoedde Sliedrecht 2 nog voor een achterstand. Al bij al was een gelijkspel de juiste afspiegeling van de wedstrijd.

Volgende week gaat Hoek 2 op bezoek in Zwijndrecht bij VVGZ 2 dat zaterdag verrassend koploper Kozakken Boys 2 versloeg