Om alles in goede banen te leiden heeft het bestuur van de Purperen Hei een reglement opgesteld. Iedereen die met de bus meegaat accepteert automatisch het door het bestuur van de Purperen Hei vastgestelde busreglement. Het reglement zal ook nog worden uitgedeeld in de bus.

Het reglement is als volgt:

Reglement wedstrijd Heracles 25-10-2017

 

  1. Door het kopen van een plaatsbewijs, die persoonsgebonden is, voor de door ons georganiseerde busreizen accepteert men automatisch het door het bestuur van de Purperen Hei vastgestelde busreglement en gaat hij/zij akkoord met eventuele fouillering door veiligheidscoördinator of politie.

 

  1. Op de heenreis kan de reisleiding / security meegebrachte tassen e.d. op hun inhoud controleren en gelasten om bepaalde zaken hieruit te verwijderen of de tas achter te laten.

 

  1. De aanwijzingen van de reisleider en/of buschauffeur dienen strikt opgevolgd te worden.

 

  1. Het is de deelnemers verboden:
  2. Zelf alcoholische dranken mee te nemen;
  3. Vuurwerk en andere supportersvreemde artikelen mee te nemen;
  4. Drugs of verdovende middelen te gebruiken;
  5. Luiken of ramen in de bus te openen;
  6. Op de leuningen te gaan zitten of staan en de voeten op de bank te leggen;
  7. Afval en voorwerpen uit de bus of op de vloer van de bus te gooien. In de bus zijn hiervoor afvalzakken aanwezig.

 

  1. In geval van wangedrag tijdens de busreis of in het stadion, zal verwijdering uit de bus of stadion volgen. Bij weigering de bus te verlaten of de herhaalde richtlijnen van de reisleiding of de chauffeur op te volgen gaat de bus naar de dichtstbijzijnde politiepost ter assistentie. De reisleiding is niet aansprakelijk voor de financiele en andere consequenties die dat voor hen mee brengt. (Reiskosten, niet benutte entreekaarten, e.a.)

 

  1. Wangedrag op de bus en tijdens de wedstrijd wordt niet getolereerd. Uitsluiting van volgende busverplaatsingen kan hiervan een gevolg zijn.
  2. De reisleiding is op geen enkele manier aansprakelijk voor gevolgen van wangedrag van de deelnemers. Eventuele schades worden door de desbetreffende personen of organisaties rechtstreeks op de veroorzaker(s) verhaald. De Reisleiding kan, indien bekend, de persoonlijke gegevens van de veroorzaker(s) ter beschikking stellen.

 

  1. Indien dit reglement niet wordt opgevolgd, zal het bestuur van de Purperen Hei vergaderen over de zaak en een sanctie uitspreken.

 

  1. Iemand die na een schorsing weer met een busreis meegaat, heeft zijn straf uitgezeten en zal niet meer gewezen worden op fouten uit het verleden. Een tweede inbreuk tegen het reglement betekent uitsluiting van busreizen voor een langere periode.

 

  1. Het bestuur van de Purperen Hei verbindt zich ertoe ten allen tijde het goede voorbeeld te geven en kunnen ook ter verantwoording geroepen worden indien zij dit niet doen.

 

  1. Daar waarin dit reglement niet voorziet beslist de reisleiding of het bestuur van de Purperen Hei voor eventuele bindende voorwaarden.

 

  1. De vereniging neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het wangedrag van de supporters.