Het gaat Hoek 2 niet echt voor de wind de laatste tijd, had men al een volle blessurelijst en kwamen er vorige week 2 blessures van Willy Bories en Jens Beresole bij. Gert Jan Hamelink die vorige week voor de wedstrijd tegen Kozakken Boys al afhaakte was ook nu nog niet wedstrijdfit. Kortom een hele puzzel voor Bart Corstanje om Groote Lindt 2 puntloos terug te sturen naar Zwijndrecht.

Men was op Hoek niet helemaal gelukkig met de ploeg uit Zwijndrecht omdat zij niet wilden meewerken aan het vervroegen van de wedstrijd van 12.30 naar 11.30. Te vroeg vond men, "er zijn spelers die werken in de horeca en die hebben elk uur slaap nodig". Door het drukke programma op sportpark Denoek was het schuiven met wedstrijden, uiteindelijk viel dat mee doordat de wedstrijd van Hoek 3 werd afgelast immers de tegenstander had geen genoeg spelers voorhanden!! Gevolg van de weigering om vroeger te spelen was wel dat er moest gespeeld worden op veld 2 en dat is nou niet zo heel prettig spelen.

Hoek 2 morde dus en dat bleek al snel in de wedstrijd niet ongegrond, want na amper 5 minutenspelen was het Wesley Mieras die de bal terug wilde spelen op doelman Rick Ottjes. De bal die wat te zacht werd gespeeld stropte vervolgens op het veld en een speler van Groote Lindt 2 kon onderscheppen. Hij kon alleen op het doel af gaan en werd vervolgens licht getoucheerd door Ottjes. Scheidsrechter Schot kon niet anders dan rood trekken en Hoek 2 mocht dus na  5 minuten met 10 verder.

Op  dat moment stond Hoek 2 overigens al achter want na amper een minuut te hebben gespeeld plofte een half mislukt schot zomaar binnen achter Rick Ottjes, 0-1. De start kon dus niet beroerder, 10 minuten gespeeld, 0-1 en met 10 verder... daar werd Hoek 2 niet vrolijk van. En binnen het kwartier moest er noodgedwongen ook nog gewisseld worden want de ongelukkige Ruben Besuyen raakte geblesseerd aan zijn enkel en moest ook afhaken.

De goed gevulde bank (mede door afgelasting Hoek 3) bracht gelukkig uitkomst. Zo zat doelman Sander Pijpelink na 2 maanden blessureleed weer op de bank en kon dus Rick Ottjes vervangen. En werd good old Jan Willem Noordhoek binnen de lijnen gebracht om de defensie te verstevigen.

Na het eerste kwartiet leek Hoek 2 wat van de klappen te bekomen zijn en kreeg met hard werken wat meer grip op de wedstrijd. Na een 20 minuten viel dan ook de verdiende 1-1 door Brian van Hoorn. Met 10 man was Hoek 2 de 1e helft duidelijk de boven liggende partij en kreeg ook zijn kansen maar telkens was het net niet voor Hoek 2.

De rust werd zo ingegaan met een gelijke stand, overziend was dit terecht met Hoek 2 als licht bovenliggende partij.

De 2e helft was amper bezig als de doelman van Groote Lindt 2 zijn kwaliteiten moet tonen op een kopbal van Brian van Hoorn. De wedstrijd gaat zijn gang zoals de 1e helft....maar plots is daar uit het niets de 1-2 voor de bezoekers.

Wederom dus een tik voor Hoek 2, voor de bezoekers koren op de molen om hun geliefde spelletje te spelen. Hoek 2 beukt en drukt maar telkens zit er wel een been of een voet tussen of kan de doelman miraculeus redding brengen. Tussendoor teisterd overigens Groote Lindt 2 nog wel de lat van het Hoek 2 doel. In de laatste minuten volgen corner op corner, met kunst en vliegwerk blijven de bezoekers overeind.

Als scheidsrechter Schot blaast voor het eind  vallen de spelers van Hoek 2 vol ongeloof op de grasmat evenals die van Groote Lindt 2 die blij zijn dat ze hun voorsprong konden behouden. Een gelijkspel had de verhoudingen beter weer gegegeven maar dat telt niet, Hoek 2 staat gewoon weer met lege handen.

Volgende week wederom een thuiswedstrijd voor Hoek 2 als Oranje Wit 2 op bezoek komt. De wedstrijd vangt aan op de normale tijd van 14.30.