Op 20 september 2017 stonden Lisse en Hoek tegenover elkaar in het KNVBbekertoernooi, Hoek speelde een fantastische partij maar wist het in de reguliere speeltijd niet af te maken. Penalty's moesten uitkomst brengen. Omdat bij Hoek er twee spelers waren die het net niet wisten te vinden, ging Lisse er met de overwinning vandoor. Nog voordat Hoek werd bereikt was er al contact geweest met de KNVB, wat iedereen aan de kant al had gezien, bleken de penalty's toch echt via een verkeerd systeem te zijn genomen. Wat nu?

De "Wat nu?" vraag heeft iedereen wel beziggehouden, tot in de rechtbank aan toe. Onder belangstelling van regionale/nationale en zelfs internationale pers moesten beide partijen zich de afgelopen weken proberen te concentreren op de competitie en zich klaar stomen voor de opnieuw te nemen penalty's.

Hoe doe je dat je klaar stomen voor alleen een paar penalty's? Van SBS en RTL nieuws vroegen ze zich dit ook af en verschenen op maandagavond op sportpark DENOEK. (zie RTL nieuws en SBS Hart van Nederland van maandag 09-10-2017)


Gisteravond was het dan zover. De supporters van Hoek konden de penalty's bekijken op een groot scherm in eigen kantine ( zie voor sfeerbeelden alle links bij twitter) 

FC Lisse mocht beginnen aan de penalty's en scoorde direct. Spanning in Hoek nam toe.

0-1 Monteny 

1-1 Bram Leroy

1-1 Van Boxel over 

1-2 Titas Vitukynas 

2-2 Buijs

2-3 Niek van Sprundel

3-3 Eeuwijk

3-4 Rik Impens

4-4 Tavilla

4-4 Fabian Wilson over

5-4 Hagery

5-5 Aaron Verwilligen

5-5 Rauws gestopt door Jordi de Jonghe

5-Reguillo Vandepitte

(om nog even na te genieten zie dan alle sportstukjes bij Omroepzeeland/CTV/SBS/NOS/omroepwest/voetbalindebollenstreken/ berichten op hsvhoek twitter etc.)

 

Door het winnen van de strafschoppen mag Hoek nu 25 oktober 2017 afreizen naar Almelo om daar de volgende ronde te spelen tegen Heracles Almelo.

Eerder heeft Hoek al in het KNVBbekertoernooi tegen Heracles gevoetbald, eindstand 4-1 voor Hoek doelpuntenmaker Marc Minnaert.

Steunt u ook de mannen van Hoek1 op 25 oktober? Houd dan de berichten van de supportersvereniging in de gaten!!!!!!!!!!!!!