Laatste informatie FC Lisse - HSV Hoek

09-10-2017 23:40 Hoek

Geplaats door Arno de Regt in Bestuur

Woensdagavond komt er eind aan de penaltysoap die sinds 20 september zelfs de internationale media wist te bereiken.

Er is de afgelopen weken regelmatig contact geweest tussen de hoofdbesturen van HSV Hoek en FC Lisse na alle commotie die ontstaan is na de penaltyserie van 20 september jl. 

We vragen aan iedereen die de wedstrijd gaat volgen of dat nu is op het sportpark in Lisse, via de Social Media of in onze kantine op Sportpark Denoek zich respectvol en sportief te gedragen.

Het bestuur van FC Lisse heeft na overleg met HSV Hoek en met diverse instanties enkele spelregels opgesteld voor deze avond die van kracht zijn op het sportcomplex van FC Lisse: 

 1. Er is een verzoek gedaan aan de KNVB om niet te tossen voor een doel; het verzoek is om, op advies van veiligheidscoördinator, te kiezen voor het doel aan de westzijde (doel aan kant scorebord). Het verzoek is ingediend na overleg met HSV Hoek.
 2. De toegang is gratis; er wordt gebruik gemaakt van één hoofdingang (nabij kassa). Deze is vanaf 20.00 uur toegankelijk. Andere ingangen zijn afgesloten.
 3. Het bezit en gebruik van vuurwerk, rookpotten, fakkels en shooters e.d. is verboden.
 4.  Iedere toeschouwer wordt gefouilleerd en/of gevisiteerd (indien men geen toestemming hiervoor wordt verleend, zal geen toegang worden verleend).
 5. De supportersgroepen worden gescheiden; indien het verzoek aan de KNVB wordt ingewilligd, zullen de supporters van HSV Hoek bij betreden van entree direct naar links worden gewezen. Zij dienen zich op te stellen op de sta tribune binnen de aangegeven ruimte. De neutrale toeschouwers en FC Lisse supporters kunnen zich vervoegen bij de zittribune en/of staan aan de lange zijde al daar. Er worden geen supporters toegestaan achter het doel. Deze ruimte is beschikbaar voor de pers. Zij zullen zich conform het persreglement moeten melden bij Hubert Habers.
 6.  Het sfeerterras blijft dicht.
 7. Het meenemen van eventuele trommels en/of megafoons zijn verboden.
 8. Er wordt voor de wedstrijd geen alcohol geschonken in de kantine. Met de zaalteams is dit reeds apart gecommuniceerd.
 9. Iedere bezoeker dient zich desgewenst te legitimeren.
 10. Stewards en gastheren verwijzen de bezoekers naar de voor hen vastgestelde plaats.
 11. Gedurende de penaltyreeks worden geen toeschouwers meer toegelaten.
Voor het volledige bericht ga naar: 
 
 
 

Supportersvereniging "de purperen hei" zal in de kantine van HSV Hoek er voor zorgen dat alles te volgen is op een groot scherm. 

We hopen dat iedereen die HSV Hoek een warm hart toe draagt deze avond in de kantine komt beleven.

 

Namens het bestuur HSV Hoek.

11 oktober 2017

FC Lisse - HSV Hoek

Aanvang 20:00 uur in de kantine van HSV Hoek.

Deze avond wordt georganiseerd door"Supportersvereniging 'De Purperen Hei'.

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op Google Plus

Nieuws overzicht Bestuur

Naar het nieuwsarchief