Hoek en FC Dordrecht naderen het einde van de voorbereiding, waar Hoek (o.v evt word er nog een oefenwedstrijd toegevoegd) aan zijn laatste oefenwedstrijd bezig is staat er voor FC Dordrecht komende zaterdag nog een serieuze testcase op het programma als RKC Waalwijk afreist naar het "Riwal Hoogwerkers stadion".

Bij Hoek kijkt men reikhalzend uit naar woensdag 23 augustus als men op bezoek gaat in Hendrik ido Ambacht om de degens te kruisen met ASWH in het kader van de 2e voorronde van het KNVB beker tournooi. Maar eerst wacht dus nog het FC Dordrecht van Gerard de Nooijer dat zich afgelopen seizoen maar nipt wist te behouden voor de jupiler league.

Hoek dat met een volledige renovatie bezig is van de selectie speelt tot nu toe een prima voorbereiding. Zo speelde men afgelopen zaterdag een meer dan verdienstelijke wedstrijd tegen KMSK Deinze (niveau vergelijkbaar met 2e divisie Nederland), de uitslag van 1-1 was meer dan verdiend voor de mannen van Jannes Tant.

FC Dordrecht was neergestreken in Friesland voor een trainingskamp won met grote cijfers van SDS, 2-13. Zulke cijfers hopen we komende woendag niet te zien uiteraard. Feit is wel dat de "Schapenkoppen" er lustig op los scoren want eerder deze voorbereiding won men bij bezoek aan Zeeland met 0-9 van het Schouws elftal.

De toegang voor de wedstrijd zal zoals het nu staat GRATIS toegankelijk zijn!!