Hoek mag zich Districtsbekerwinnaar 2016-2017 noemen.

22-05-2017 14:26 Bergen op Zoom

Geplaats door Patricia Maljaars in Hoek 1

Na het verslaan van VC Vlissingen in de halve finale leek het winnen van de beker nog maar een formaliteit. Met een tegenstander uit de tweede klasse moest het toch wel gaan lukken om die beker te pakken? Wat niet mocht worden vergeten is dat BVV al heel knap twee hoofdklassers had uitgeschakeld. Hoek bewaarde het geduld en maakte het in stijl af.

In de 68ste minuut was er een snelle omschakeling, Vandepitte bediende Wilson met een hakje waarna Wilson strak voor kon geven op Clinckemaillie. 1-0. Wat een opluchting bij de supporters, na een vreemd seizoen moest dit toch het toetje worden." Zo dit geven we nu niet meer weg".  Al snel werd de score door Lagrou uitgebreid naar 2-0. In blessuretijd maakte Garmat nog de aansluitingstreffer, alle ogen gingen naar de klok "het zal toch niet he?" Maar lang kon daar niet over nagedacht worden, want Hoek trok nog een keer in de aanval en daar was Clinckemaillie weer 3-1.

Met een eindstand van 3-1 mocht aanvoerder Vandepitte de beker in ontvangst gaan nemen.

Voor een groot deel van de groep was dit de 3de beker in hun carrière bij Hoek, een knappe prestatie. Helaas moeten we van het grote deel van deze selectie afscheid nemen omdat ze elders hun voetbalcarrière voort zullen zetten. Mannen bedankt voor jullie inzet bij Hoek.

 

Foto's Volgen later.

1-0 Guillaume Clinckemaillie

2-0 Nathaniel Lagrou

2-1 Garmat

3-1 Guillaume Clinckemaillie

 

Geel: Guillaume Clinckemaillie 

Bijzonderheden: Publiekswissels Pattinama, Doesburg, Fitsch.

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op Google Plus

Nieuws overzicht Hoek 1

Naar het nieuwsarchief