Hoek 2 fleurde vorige week op want het had na de spectaculare 4-4 tegen Sliedrecht 2 met 2 speelrondes voor de boeg nog steeds alles in eigen hand. Het kon zelfs als alles mee zou zitten zich zo goed als bijna veilig spelen, maar zo ver kwam het niet en kantelde zelfs de situatie 180 graden.

Kloetinge 2 had geen boodschap aan de situatie waarin Hoek 2 op dit moment verkeerd en speelde gewoon zijn eigen wedstrijd. Het was dan wel niet het hogeschool voetbal als in de heenwedstrijd toch had Hoek 2 grote moeite met vooral de voorwaartsen van de groen witten. Een sterke spits daar droomt Hoek 2 van en had men die in de gelederen gehad dan had Hoek 2 hoogstwaarschijnlijk niet in deze noodsituatie verkeerd. De nederlagen van Hoek 2 zijn vaak nipt maar het levert evenmin punten op.

In de eerste helft kon Hoek 2 weinig tot geen gevaar stichten en was het de thuisploeg die via de lange bal het gevaarlijkst was en toch wel verdiend met een 1-0 voorsprong de rust in ging.

Na rust beet Hoek 2 wat meer van zich af, had twee 100% kansen die er in hadden gemoeten maar de doelman van Kloetinge 2 wenste niet mee te werken aan een Hoeks feestje en redde beide keren bekwaam. Deze missers deden Hoek 2 de das om al mocht men Sander Pijpelink ook dankbaar zijn dat hij de hoop nog levend lang hield door enkele malen uitstekend redding te brengen.

Hoek 2 kon nog wel een uur doorvoetballen scoren zou men waarschijnlijk toch niet doen, het gaf maar weer aan waar het het aan onbreekt, scorend vermogen!!

Inmiddels was de uitslag Nieuw Lekkerland 2 - Almkerk 2 bekend, door de 1-4 overwinning van Almkerk 2 gaat men nu over Hoek 2 heen. Met nog 1 speelronde heeft Hoek 2 het dus niet meer in eigen hand en moet men hopen op een wonder. Volgende week ontvangt men Kozakken Boys 2 dat door het verlies afgelopen zaterdag ook nog belangen heeft komende zaterdag. Men moet minimaal een punt pakken om periode te halen al is hun doelsaldo ruim in het voordeel ten opzichte van Kloetinge 2

Hoek 2 heeft maar 1 belang en dat zijn 3 punten, dan afwachten of Oranje Wit 2 Hoek 2 goed is gezind door een overwinning te boeken op Almkerk 2. Kortom nog veel spanning op de laatste speeldag.......al zal het vooral hopen op een wonder zijn.