Hoek 2 had dus weinig hoop op een goed resultaat tegen Aswh 2 en eigenlijk maakte men zich ook niet zo druk over deze ontmoeting, de focus ligt meer op volgende week als Zwaluwe 2 op bezoek komt. We kunnen dan ook een kort en krachtig wedstrijdverslag schrijven, de bezoekers waren gewoon op alle fronten beter! Al na een dikke 5 minuten kwam Hoek 2 op achterstand als een ogenschijnlijk onschuldige voorzet via het been van Justin de Zeeuw binnen valt, 0-1. De thuisploeg kreeg na een kwartier voetballen 2 corners achter elkaar zonder verder gevaar. De ploeg uit Hendrik ido Ambacht maakte  er nog voor rust 0-3 van, vooral de 3e treffer kwam tot stand via een mooie combinatie. In de rust van het duel verklaarden toeschouwers onder indruk te zijn van de voetbalkwaliteiten van de Aswh 2 spelers. Strakke passes op de stropdas en balletjes in 1 keer dood op de voet schudden ze uit de mouw of het niets was.

In de 2e helft bood Hoek 2 wat meer weerstand al kon het ook te maken hebben met wat lakse houding van Aswh 2 zelf. Hoek 2 kreeg zelf wat kleine kansjes en de bezoekers verprutsen er veel zodat er uiteindelijk maar 1 treffer viel te noteren in de 2e helft. Een eindstand dus van 0-4 waar Hoek 2 zeker mee kon leven in aanloop naar de belangrijke weken als men Zwaluwe 2 en Almkerk 2 op bezoek krijgt. In de blessuretijd nog een harde en onnodige tackle in een voor de rest sportief duel dat Sander de Haas een terechte gele prent op leverde.

Volgende week wacht Zwaluwe 2 dus dat nu op de 3e plaats van onder staat met 6 punten achter Hoek 2. De nummers 13 en 14 degraderen rechtstreeks, de nummers 11 en 12 spelen  promotie/degradatie. Op dit moment staat Hoek 2 op een 10e plaats en dat wil men ook graag zo houden.