Maar voor het zover is zal Jodan Boys eerst Hoek moeten bestrijden. Na de knappe zege op koploper Achilles Veen (3-1) twee weken geleden is Hoek erop gebrand om de positieve lijn door te trekken. Hoek kwam vorig weekend niet in actie door het wegvallen van Haaglandia in de competitie. In plaats van een wedstrijd in te lassen werd er door een gedeelte van de selectie getraind op vrijdagavond. Een ander deel van de selectie maakte zaterdagmiddag deel uit van het tweede elftal dat ondanks de versterking uit de hoofdmacht niet verder kwam dan een 3-3 gelijkspel tegen het tweede elftal van Kloetinge.

Jodan Boys maakt dit seizoen een wisselvallige indruk en staat momenteel negende op de ranglijst. Hoek vinden we terug op de vierde plaats met zeven punten achterstand op koploper Achilles Veen. Enzo Huntink is momenteel topscoorder van Jodan Boys met vier doelpunten.  

Bij Hoek zal zaterdag Giovanni Siereveld op zeker ontbreken. De verdediger blesseerde zich onlangs op de training na een ongelukkige botsing met een medespeler. Leonardo speelde afgelopen zaterdag met het tweede elftal mee, maar moest weer geblesseerd afhaken.  Het is voor Hoek te hopen dat Jodan Boys zaterdag met haar gedachten bij het bekerduel van woensdag is. Mocht dit niet het geval zijn dan is de grinta zoals getoond tegen Veen afgelopen zaterdag voldoende om de punten in eigen huis te houden. De wedstrijd Hoek - Jodan Boys begint zaterdag om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer Gerritsen.