Vooraf had Hoek 2 zich eigenlijk niet al te veel illusies gemaakt om punten mee te nemen uit Sliedrecht. De blauw witten aldaar spelen de laatste jaren mee in de top van de reserve hoofdklas, iets waar Hoek 2 op dit moment enkel van kan dromen. Dat tegen elkaar opgeteld wist men dus dat punten halen daar een zware opdracht zou worden. Ook de vaak geroemde grote selectie toonde wat haperingen want met het gemis van Tijn Tielemans (blessure) en Willy Borries (vakantie) lever je toch twee basisklanten in. Neem daarbij de schorsing van Marnick de Bat en de langdurige blessures Wesley Mieras, Brian de Bruin en Marco Hamelink was de keuze dus beperkt. Gelukkig kon Hoek 2 gebruik maken van Sascha Beshaiahla en Leonardo die voor het eerst na zijn blessure weer in actie kwam. 

Het was die zelfde Leonardo die na een corner voor de thuisploeg voor het eerste gevaar voor Hoek 2 zorgde. Met een slalom gleed de Braziliaan door de Sliedrecht 2 defensie, echter op het beslissende moment deed de bal net niet wat Leonardo wilde en kon doelman Lobbezoo van Sliedrecht 2 ingrijpen. De thuisploeg dat de nodige routine in de ploeg had zette Hoek 2 onder druk en speelde een groot aantal corners bijeen. Dat gaf Hoek 2 de gelegenheid om uit de omschakeling gevaarlijk te worden, de ruimte lag hier ook voor maar Hoek 2 profiteerde daar te weinig van.

Hoek 2 deed ondanks het overwicht van Sliedrecht 2 aardig mee in de eerste helft. Ook na de 1-0 die viel na een klein half uur was er toch het gevoel er is hier misschien best iets te halen. De thuisploeg hielp enkele grote kansen om zeep en hield Hoek 2 zo levende. Zolang de magere 1-0 op het bord bleef staan kan de gelijkmaker misschien zomaar vallen.

Maar de 2e helft maakte duidelijk dat Hoek 2 weinig kans hier op ging maken. De thuisploeg had Hoek 2 in zijn greep speelde zich verdiend naar een 4-0 voorsprong.

Hoek 2 hoefde zich hier echt niet voor deze nederlaag te schamen, Sliedrecht 2 was gewoon beter dus had men ook gewoon vrede met deze uitslag. Het was een sportief duel dat rustig werd geleid zonder kaarten door scheidsrechter Heijnen.

Volgende week de kraker op sportpark "Denoek" als Kloetinge 2 op bezoek komt. Een duel dat bij beide ploegen kriebels en emoties zal oproepen want Hoek 2 - Kloetinge 2 dat zijn de wedstrijden die je wil spelen. Van Hoek 2 zijde probeert men er een mooie dag van te maken met de nodige omlijsting en hopelijk 3 zeer belangrijke punten.

Volgende week zaterdag is Hoek 1 vrij van competitieverplichtingen dus staat alles in het teken van HOEK 2 - KLOETINGE 2!!!! . Er zal worden afgetrapt om 14.30.