Er is heel wat werk vooraf gegaan om de definitieve samenwerking rond te krijgen. Een nieuwe jeugdafdeling en deze ook nog eens voorzien van een complete nieuwe uitrusting, dat was een hele uitdaging. Door de inzet van de commissie, bestuursleden en vrijwilligers hebben we het voor elkaar gekregen dit te realiseren.
De trainingspakken zijn inmiddels in het bezit van alle spelers, de wedstrijdkleding is onderweg uit China en zal op korte termijn beschikbaar zijn.

Maar wat een mooie avond!
Door de komst van alle spelers, ouders en zeker niet te vergeten onze sponsoren hebben we er een geweldige openingsactiviteit van kunnen maken.
Met als speciale gast freestyle voetballer Nelson de Kok die aan iedereen heeft laten zien hoe je de mooiste panna's kan maken, TOP.

HPC'16 is een feit en de competitie is inmiddels begonnen. 


Na een goede samenwerking van 2 seizoenen gaan we er vanuit dat we HPC'16 op de kaart gaan zetten en verder werken naar een goede jeugdafdeling waar spelplezier voorop staat.

De foto's van de openingsactiviteit zijn mooi, de teamfoto's die zijn gemaakt komen binnenkort op de websites van HSV Hoek en VV Philippine.
Ook zullen er nog foto's worden gemaakt van iedere speler zodat de teams die vermeld staan op de website ook compleet zijn.

Iedereen bedankt voor alle hulp en positieve inzet.

Bekijk HIER de foto's van de mooie avond.
En vergeet ons niet te liken op facebook: Hpc'16

Heb je suggesties voor het bestuur of ben je bereid ons te helpen met vrijwilligerswerk, mail ons jeugdhpc16@gmail.com


Het jeugdbestuur
HPC'16