De Braziliaan Leonardo is genezen van zijn vervelende ontsteking en trainde deze week volledig met de groep mee. Gisteravond trainde de groep onder leiding van assistent Wesley 'Abe' Desmet omdat hoofdtrainer Jannes Tant afwezig was door zijn werk.

Smitshoek kent een belabberde start van de competitie. Uit vijf wedstrijden werden twee puntjes bijeengesprokkeld (0-0 bij Jodan Boys en 1-1 bij Spijkenisse). In thuiswedstrijden wist Smitshoek dus nog geen punten te pakken. Daar wil men uiteraard zaterdag verandering in brengen. Voor Hoek is het zaak om te waken voor onderschatting. Na de knappe 2-1 zege op Noordwijk vorige week wil Hoek niets liever dan de hoge notering op de ranglijst verstevigen. Of Hoek weer zal aantreden met de 3-5-2 formatie of dat Leonardo speelminuten zal krijgen is nog een vraagteken.

Het zal een speelronde worden van aanhaken of afhaken aangezien de huidige koploper (Achilles Veen) thuis mag aantreden tegen de nummer twee van de ranglijst (Ter Leede). Nummer drie van de ranglijst (Argon) gaat op bezoek bij nummer zes (DFS).

De wedstrijd Smitshoek - Hoek begint zaterdag om 14.30 en staat onder leiding van de heer W.M. Kieft.