Trainer Jannes Tant, die vorig seizoen de taken van de ontslagen trainer overnam, kan nu van af het begin zijn stempel drukken. Deze middag werd er met een selectie van 17 man aan de voorbereiding van de competitie 2016-2017 begonnen. Trainer Tant moest het zonder de zieke Giovanni Siereveld en de vakantievierende Thomas van Renterghem en Brian Meulmeester stellen. De selectie werd wel aangevuld met twee keepers, Sander Pijpelink (Hoek 2) en Rick Ottjes (Hoek 3).

 

Op een zonnig en warm Hoek werd er hard getraind. Van een rondo tot loopoefeningen, Tant liet zijn selectie flink zweten. Dat moet ook wel als je weet dat Hoek de ambitie heeft om terug te willen promoveren naar de Topklasse. De terugkeer naar de Topklasse wil trainer Jannes Tant verwezenlijken met de bekende jongens van het vorige seizoen aangevuld met vier nieuwe spelers.

 

De nieuwkomers zijn: Armand Doka(Gent Zeehaven), Josimar Pattinama(VC Vlissingen), Douwe Zeegers (FC Dordrecht) en Leonardo Cirilo Vieira Faioli(GPC Vlissingen). Naast deze vier nieuwkomers denkt Hoek nog een centrale verdediger en een aanvaller nodig te hebben die op de flanken kan functioneren.

 

Naast de nieuwkomers heeft Hoek komend seizoen nog een extra troef ingezet, het al lang gekoesterde kunstgrasveld. Na al een paar weken hard werken, kan komende week de matten worden uitgerold. Met een goed veld en technische spelers hoopt Hoek veel punten in eigen huis te kunnen houden.

Komende woensdag 20 juli speelt Hoek zijn eerste oefenwedstrijd tegen Damme. Omdat het kunstgrasveld nog niet speelklaar is, wordt er nog even uitgeweken naar het welbekende sportpark in Biervliet.

 

Wij wensen Hoek 1 een mooi en succesvol seizoen toe.