Na de sensationele wedstrijd van afgelopen dinsdag, waarin de fendert 2 werd uitgeschakeld , moest Hoek 3 gisteren afreizen naar Dordrecht om het op te nemen tegen sc Amstelwijck 2.  Direct was dinsdagavond al duidelijk dat dit geen eenvoudige opgave ging worden. Grootse boosdoener was vooral het feit dat de Hoekse feesten deze week op het programma stonden en voor vele dorpsgenoten dit ongeveer het feest van het jaar is. Zoals in het verleden wel vaker het geval was, is nacompetitie voetbal  en Hoekse feesten geen beste combinatie. Niettemin wist Hoek 3 wat de consequenties waren van een eventuele winst op de Fendert en daarom, wie A zegt moet ook B zeggen ................................. Helaas werd de B in het vervolg van de week een steeds groter wordende nachtmerrie.

In een noutedop samengevat.  **Wedstrijd verzetten kon/wil tegenstander niet aan meewerken**niet opkomendagen leverde naast geldboete ook nog einde na-competie op**ineens veel afwezigen door verschillende redenen en de voorkeur om op denoek te blijven**blessures na afgelopen dinsdag en was er ook H2 dat nog speelt voor een plek in de Hoofdklasse.

Affin ,woendagavond de knoop doorgehakt  onder het motto , we verlaten hoekse feesten voor 6.5 uur voor een zeskampspelletje in dordt. Zodoende toch een enigszins afgeslankte maar toch prima H3 selectie op donderdagavond,.Dan beginnen de hoekse feesten wat het begin is van nog meer ellende en door nog een afmelding wordt H3 verder uitgekeed.Uiteindelijk vertrekt H3 met 2 busjes richting de vrienden van Amstelwijck, met 6 H3 selectie-spelers( Patrick,Sil,Mike,Jopie,Stephen,Jan Willem ), 2 coaches,B-junior Kenneth Dieleman en van H4 komt Pim Dieleman ,Tom Heeringa en good-old Arjan Tollenaar.Van de H3 selectie komen dan nog Sander die terugkeert van een feest in de Flevopolder en keeper Robin Francke die vanuit scheveningen even heen en weer rijd.

MANNNUHHHH allen GROOOOOOTE KLASSE !!!!!!

Het is duidelijk dat, en met de beste bedoeling van de wereld het een lastige opgave zou gaan worden voor deze dappere strijders, tegen een ploeg die een heel jaar reserve 1e klasse speelt. Enige opdracht was een resultaat te halen waardoor de wedstrijd van volgende week nog enige spanning heeft. Tolluhhhh dacht daar nog wat anders over want volgens hem waren dit de mooiste om te winnen.  Als extra tegenstander was daar dan ook nog de extreme warmte en na een avondje feesten is het duidelijk dat iedereen niet helemaal fris en fruitig meer was.

Eerst helft kan H3 het nog allemaal aardig bijbenen. Het komt zelf nauwelijks aan voetbal toe maar een 2-0 achterstand bij rust geeft de burger moed.Het weet zelfs een keer te scoren maar helaas wordt de gelijkmaker op dat moment afgekeurd wegens buitenspel.Tweede helft blijft een uitgeputte Mike Lako achter in de kleedkamer en komt de 16 jarige Kenneth Dieleman in het veld. Tom Heeringa die ook al 2 maanden niet heeft gespeeld en alleen wat heeft gekeept bij H4 schuift door naar de spits en tracht het nog even vol te houden. Het is weer voornamelijk tegenhouden wat H3 doet tegen de sterke voorhoede van Amstelwijck en H3 komt amper meer over de middenlijn. De 3-0 valt en vervolgens worden persoonlijke foutjes  afgestraft wat 4 en 5-0 betekend. Het laatste doelpunt van Amstelwijck is van grote schoonheid wat een 6-0 eindstand betekend. Vermeldenswaardig is nog de rentree van de 47 jarige Tolle in H3 , die zelfs nog een prima kopkans krijgt op een eerreddende treffer. Als dan ook collega Jordy Goossen, eigenlijk niet verantwoordt, maar toch knap ruim 80 minuten volgehouden, wordt vervangen door ondergetekende is het duidelijk dat H3 vandaag helemaal niks te zoeken had in Dordrecht.

Nietemin is de sportieve plicht vervult en hebben we er met zn allen een gezellig middagje van gemaakt.Dank naar Sil voor het beschikbaar stellen van het busje en ieder die de laatse dagen energie gestoken heeft in H3.

Bijzonder dank nog aan Leo van TAXI SEGERS  , met wie we op het laatse moment nog een bus konden regelen.

 

Volgende week de return. Dit zal een mooie afsluiting van het seizoen betekenen en het afscheid van een aantal spelers en trainers. Door de aanleg van het kunstgrasveld en de wedstrijd van H2 zal de aanvang 12:30 zijn.