Quick Boys is aan een extreem goede reeks bezig. De ploeg van trainer Jan Zoutman is al zeventien wedstrijden ongeslagen.

De laatste nederlaag dateert van 3 oktober 2015. Toen was buurman Noordwijk met 0-2 te sterk.

In totaal verloor Quick Boys slechts twee wedstrijden. De andere was thuis tegen Ter Leede, 0-1.

Hoek won de laatste twee wedstrijden. Uit tegen Spijkenisse (0-1) en thuis tegen concurrent XerxesDZB (5-2).

In de laatste competitiewedstrijd speelde Quick Boys thuis tegen Haaglandia. Deze werd gewonnen door doelpunten van Yordi Teijsse en Delano a Cohen. Beide doelpunten vielen pas in de tweede helft.

Yordi Teijsse bracht zo zijn score op vijfentwintig doelpunten van het seizoen. Hij is hiermee met ruime voorsprong (10) topscorer in de hoofdklasse B.

Hoek won met 5-2 van XerxesDZB. De ploeg kwam in de zevende minuut al op achterstand maar Ibrahim Eryürük bracht de stand op gelijke hoogte.

Net na rust zette Rahim Abdul zijn ploeg op voorsprong. Lang duurde deze voorsprong niet. Twee minuten later maakte XerxesDZB gelijk door een misverstand in de verdediging af te straffen.

Een eigen doelpunt van de bezoekers zette Hoek weer op het goede spoor. De voorsprong werd uitgebouwd door Rahim Abdul en Guillaume Clinckemaillie.

De wedstrijd eerder dit seizoen tussen beide ploegen eindigde in een 2-1 overwinning voor de thuisploeg. Na twaalf minuten opende Mohamed el Osrouti de score. Vlak voor rust maakte Anthony Bentem de 2-0.

Guillaume Clinckemaillie maakte na tweeënzestig minuten nog wel de 2-1 maar dat was niet genoeg.

De wedstrijd op Sportpark Denoek begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter de Bruijn uit Nootdorp.