Volg HSV Hoek op social media:

Hoek 2 pakt punt bij de koploper.

24-01-2016 10:26 Hoek

Geplaats door Johnny de Ritter in Hoek 2

Hoek 2 kan spreken van een redelijk geslaagde hervatting van de competitie door koploper Zwaluwe 2 in bedwang te houden en 2-2 gelijk te spelen.

Men zat voor de winterstop al in een goed vel en deze tendens heeft Hoek 2 dus ook met de hervatting van de competitie doorgetrokken. Al vroeg in de wedstrijd kwam Hoek 2 op bezoek bij koploper Zwaluwe 2 op 0-1 door Wesley Mieras. Nog voor rust kwam Zwaluwe 2 op voorsprong, een snelle omschakeling na balverlies leidde de 1-1 in, de 2-1 voorsprong viel uit een corner. Na rust een scherper Hoek 2 dat door wederom een doelpunt van Wesley Mieras op 2-2 kwam. De bezoekers verdienden in de 2e helft eigenlijk nog wel een treffer tegen het goed georganiseerde Zwaluwe 2. Namens Hoek 2 trof Arjen Schieman nog de lat en zo bleef het 2-2. Over het geheel gezien een terechte uitslag al had Hoek 2 op basis van de 2e helft misschien iets meer verdient. Door dit gelijkspel steeg Hoek 2 weer een plaatje op de ranglijst en komt men nu een beetje in de middenmoot, en kan het zeggen dat de huidige koloper niet kon winnen dit seizoen van Hoek 2(voor wat het waard is). Immers ook de wedstrijd op Hoek eindigde in een 2-2 gelijkspel. Maar Hoek 2 moet niet op zijn lauweren gaan rusten want ook onderin zitten de ploegen qua puntentotaal nog steeds dicht bij elkaar. Dat kan overigens gezegd worden van de gehele ranglijst. Volgende week ontvangt Hoek 2 SC Amstelwijck 2 uit Dordrecht dat zaterdag zijn wedstrijd tegen Pelikaan 3 zag worden afgelast. Eerder dit seizoen eindigde de uitwedstrijd in een spectaculaire 4-6 overwinning voor Hoek 2. Grote man destijds was Nick de Groote die 3x raak schoot, ongetwijfeld zal hij er nu niet bij zijn. Maar men mag er van uitgaan dat Hoek 2 ook zonder hem vol voor de winst zal gaan.

Zwaluwe 2 - Hoek 2   2-2

0-1 Wesley Mieras